Paperillan skräppäyshaaste nro 4: Pastellinsävyinen joulu


Tervehdys,

Joulu on vahvojen perinteiden aikaa. Jouluinen tunnelma syntyy usein tunnelmallisesta kynttilänvalosta, tuttujen jouluherkkujen tuoksuista ja jo lapsuudessa laulettujen joululaulujen sävelistä. Värit vaikuttavat vahvasti tunnelmaan. Joulun värikartta on usein omenanpunainen, joulukuusen vihreä ja tumman tähtitaivaan sininen. Joskus mukana on myös piparinruskeaa tai joulukellojen tai -köynnösten kultaa ja hopeaa. 

Mutta voisiko joulutunnelman luoda myös aivan toisenlaisilla väreillä? Voiko joulu olla vaaleanpunainen? Entä vaalean mintunvihreä? Kuulaan persikanpunainen? Tai vaaleansininen?

Paperilla haastaa sinut skräppäämään jouluteemaisen sivun, johon käytetään vain pastellisävyjä. Nyt unohdetaan perinteiset joulun värit, ja tunnelmoidaan vähän erilaisessa värimaailmassa. Alla on joukko upeita Paperillan skräppäystiimin töitä, joiden idoilla pääset varmasti liikkeelle - haaste voi alkuun tuntua kinkkiseltä, mutta tehtävästä selviää kyllä, tottahan toki!

Osallistumisaikaa on maanantaihin, 5.1.2015 klo 24 asti. Tulevana jouluna napsitut valokuvat voi siis heti tallentaa uuteen skräppäysleiskaan!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!