Lahjakortti valmistuneelle



Kevät on jälleen valmistumisen aikaa. Tänäpäivänä lahjaksi annetaan useinmiten rahaa taikka lahjakortteja. Tässä esittelen yhden esimerkin itsetehtyyn korttiin jossa on 'pidike' joko lahjakortille taikka setelirahalle.


Kuvaksi valikoitui unikkoleima johon tein varjostukset Distress Ink:in tipoilla.

Kuvaa väritettäessä tuli mieleeni, että jos tekisinkin ns. puetunleimakuvan. Kun kuviopaperi oli valikoitunut niin sen jälkeen leikkasin kukat paperista ja liimasin ne leimakuvan päälle. Lisäksi lisäsin kukkavarsiin hieman väriä.

Korttipohjaksi käytin Lidl:n kartonkia jonka leikkasin kokoon 15.5cm x 31cm jonka jälkeen nuuttasin pohjan 15.5cm x 15.5cm kokoon eli taitoin pohjan kahtia. Kuviopaperit ovat 15cm x 15cm.


Sijoitin lahjakortinpidikkeen keskelle korttia ennen kuin lisäsin kuviopaperit.
Kaavan pidikkeeseen löydät täältä.

Kun pidike oli paikoillaan sisustin kortin kuviopaperilla. Tarkkasilmäiset huomaa, että paperi on vaihtunut. Minä sössin ensimmäiset paperit joten jouduin valitsemaan uudet.


Kansipuoli näyttää tältä.

Sisustin korttia vielä lisää. Leikkasin valkoisesta paksusta kopiopaperista 13cm x 13cm kokoisen palan johon leimasin Finnstamperin leimalla ylioppilaslakin. Musteena käytin vesileimamustetta ja päälle levitin siveltimellä Perfect Pearls jauhetta.

Tässä näkyy Perfect Pearlsin kiva säihke.

Toiselle sisäsivulle leimasin Finnstamperin leimalla ylioppilaille tutun värssyn samalla tekniikalla kuin lakinkin. 

Tässä kortti sisältä. Lahjakortinpidike on jämäkkä, tässä koekorttina toimii joku vanha etukorttini mikä pysyy paikoillaan jämäkästi. Kokeilin myöskin seteleitä ja ne pysyivät pidikkeessä yhtä hyvin. 

Valmis kortti näyttää ulkoa tältä. Lisäsin vielä etupuolelle Ylioppilaalle tekstin joka sekin on Finnstamperin leima. 
Itsestäni tämä idea oli oikein kiva jota voi käyttää mihin tahansa onnittelukorttiin. Se on helppo lisätä korttiin, se ei ole vaikea tehdä sekä se on 'ilmava' eikä tee kortista raskasta. 
Toivottavasti saitte tästä vinkkejä omiin kortteihinne.

Oikein aurinkoista kevättä kaikille askartelijoille!!!

1 kommentti

Kiitos viestistäsi!