Tutustu kanssani Distress Oxide musteihin!

Tervehdys kaikille!

Joka vuosi markkinoille tulee uusia tuotteita ja materiaaleja kun valmistajat haluavat laajentaa mallistoaan. Samoin sieltä aina nousee joku varsin näkyvään suosioon. Omalta kohdaltani voisin sanoa, että se ISOIN uutuus tänä vuonna on ollut Rangerin valmistamat Distress Oxide musteet. Näissä musteissa yhdistyy niin dye musteiden kuin pigmentti musteiden ominaisuudet. Jälki on ihanan pehmeää ja kalkkimaista. Samalla niillä voi upeasti kerrostaa päällekäin ja tehdä monipuolisia töitä.

Halusin teille nyt kuvata videon siitä miten olen tehnyt taustoja kortteihin. Video on 20min pitkä ja puhuttu suomeksi. Toivottavasti antaa teille jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä oxideilla voi mm. tehdä. Mutta kuten sanottu tämä on vain pieni osa mahdollisuuksista!




Nyt esittelen teille muutaman kortin, jonka olen tehnyt näillä tehdyillä taustoilla - niin katonkista kuin vanhoista kirjansivuista!


Tähän korttiin olen käyttänyt oxideilla värjättyjä kirjansivuja. Revin kahdesta sivusta sopivan kokoisen palan ja rypistin ne mustan kartonkin päälle. Kiinniten ne nitojalla kartonkiin. Nitojan niitin jäi piiloon vaakaan laitettujen kartonkien alle. Tekstin liimaus sekä reunoille valkoisella geelikynällä viivoja. Roiskeet tein Sharpien maalikynällä.


Oxidella värjätylle taustalle on leimannyt hieman tekstileimasinta. Kukkasia, teksti ja hieman koristeeksi lippuja. Reunoille viivoja. Lopuksi keltaisia enamel dotseja.


Periaate sama kuin edellisessä kortissa, tällä kertaa oli leimattuna pääsylippujen kuvia. Reunoille viivoja, nauhaa napin alle ja tekstin liimaus.


Tässä kortissa käytinkin sitten värjättyä kirjansivua. Jälleen revin vapaalla kädellä sopivan palan. Liimasin kukkia rykelmän, enamel dotseja, ystävälle-teksti ja korttiin enää valkoista reunaviivaa.

Viimeiseen korttiin stanssasin oxide värjätyn taustan tausta stanssilla. Liimasin taustan mustalle kartonkille. HIeman myös irronneita hunajakenno osia kiinni pohjaan. Nauha ja teksti puhekuplaan. Kokonaisuus korttipohjalle.... ja ylläty yllätys taas hieman piirtelyä reunoille.

Kiva kun piipahdit katsomaan mitä olen tehnyt teille näytettäväksi.
Piipahdathan myös blogissani käymään sillä sieltä löytyy myös toinen video Oxideista!

Keväisin terveisin, 


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!