Mukaan lehden tekoon

Paperilla

Tule mukaan tekemään seuraavasta Paperilla -lehdestä vieläkin upeampi lukupaketti. Seuraava lehti ilmestyy Syksyllä 2014. Deadline töille on 30.7.2014.

Teemana tulevassa lehdessä on "Väriterapia". Seuraavassa lehdessä haluamme iloitella väreillä ja tekniikoilla! Haluatko jakaa kanssamme lempitekniikkasi? Rakastatko värejä? Etsimme erilaisia töitä ja erilaisia näkemyksiä väriterapiasta. Tule mukaan lehden tekoon!Muita ohjeita 

Lähetä kuva työstäsi 7.7 mennessä osoitteeseen minna@paperillalehti.fi ja laita otsikkoon nimesi + Paperilla syksy/2014.   • Kuvaa työsi huolella, sillä hyvässä valossa ja rauhallisella, yksivärisellä, mieluiten valkoisella taustalla työsi pääsee oikeuksiinsa. Ota työstäsi useampi kuva eri kulmista, niin, että työsi kaikki hienoudet pääsevät kunnolla esiin. Lähetä työstäsi yksi 300 dpi resoluutioien kuva, mutta säilytä alkuperäiset kuvat koneellasi. 

  • Kirjoita ylös käyttämäsi materiaalit ja kuvaile työtäsi hieman. Mihin tarkoitukseen olet työn tehnyt, mistä sait inspiraation? Millaisia työvaiheita projektiisi sisältyi? Halutessasi voit ottaa kuvia työvaiheista, muista kuitenkin kuvien koko!

  • Liitä viestiin nimi jolla haluat työsi julkaistavan, blogisi osoite, oma nimesi ja osoitteesi (ei julkaista).

  • Lähettävien töiden tulee olla uusia, ennen julkaisemattomia. 
Julkaistuista kuvista ei makseta palkkiota. Kuvia saatetaan käyttää julkaisun markkinointiin. 
Lisätiedot minna@paperillalehti.fi


Jos työsi on julkaistu Paperilla -lehdessä, voit napata alla olevan napin itsellesi ja linkittää sen Paperilla -lehteen! Kopioi vain koodi ja lisää se omaan blogiisi.

<a href="http://paperillalehti.blogspot.fi/p/paperilla-lehti.html"><img border="0" height="149" src="http://1.bp.blogspot.com/-abrmtxFHyNM/UnYOY55zrDI/AAAAAAAANpg/YuP1SLwrKl4/s200/Paperilla+Readers+feature+badgewith+scissors.png" width="200" />Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!