Lista:10 tapaa kuljettaa tavarat askartelutapahtumaan
Askartelutapahtumiin matkatessa tulee helposti mieleen, että miten saan nämä kaikki tavarat mahtumaan mukaan ja se miten saan ne kaikki menemään perille. Itse olen kokenut tämän ongelman monen monta kertaa ja etenkin silloin kun aloitan pakkauksen viime tipassa. Tätä varten teen monesti listan mitä kaikkea tarvitsen ja riisun tarvikelaukuista kaiken turhan pois. Kaikkea ei aina voi ennakoida, mutta pakkausta on silti hyvä suunnitella ajoissa.

Kuvasin muutamia tarvikkeiden kuljetus ja pakkaustapoja tänä syksynä Korttitalkoissa Eurajoella tätä listaa ajatellen ja osa kuvista on myös omia pakkaustapojani. Toivottavasti näistä saatte hyviä vinkkejä niihin hetkiin kun kaikki ei tunnu mahtuvan mukaan ja vinkkejä kaivataan.


022


Sanna S:n musteet löytyivät siististi aseteltuina pienestä matkalaukusta.


004


Itse kuljetan musteet Tim Holtzin musteille tarkoitetussa salkussa, jonka ostin käytettynä.


025


Riinan tarvikkeet kulkevat WeR Memorykeepersin matkalaukussa paikalle.


013


Katjuskan tarvikkeet tulivat paikalle mm. kauniissa kassissa hyvin lajiteltuina.


004


Tarvikelaukussani tuon paikalle tärkeimmät tarvikkeeni.


012


Tuon itse aina stanssatut kuviot valmiiksi leikattuina ja myös vintagekuvat olen leikannut pieniksi, jotta ne mahtuisivat säilytysrasiaan.


021


Vanhat karkkilaatikot sopivat mainiosti pienten tarvikkeiden kuljettamiseen ja pöytätelineeksi paikan päällä.


008


Minä kuljetan pienet tarvikkeet tässä säilytysrasiassa. Kukista lajittelin useampia sävyjä matkaan samaan osastoon.


010


Tainan kuljetuslaatikosta löytyy kaikki tarvittava ja pienestä lokerikosta löytyvät kaikenlaiset helmenpuolikkaat näppärästi.


014


Minä kuljetan mustepullot tapahtumiin Kinder karkkilaatikossa, minkä olen saanut vinkkinä toiselta askartelijalta.


017


6 kommenttia

 1. Todellakin tavaroiden ottaminen mukaan tapahtumiin on taitolaji... Suurin haaste on ennalta suunnitella tekemiset ja ottaa vain kohtuullisesti tavaraa mukaan. Itse olen tehnyt tavaroille oman kassin, johon mahtuu 2 CD-laatikkoa musteille ja muulle pikkutavaralle, paperileikkuri ja kansio 12" papereille. Laukussa on lisäksi lokeroita saksille, akryylipalikoille, roskapusseille, jne. Kassi on nyt käynyt useammassa tapahtumassa ja ihan toimiva vaikka ei ehkä tarkimman&huolellisimman ompelijan taidonnäyte. Heijastimet ja kantosangat ovat alkaneet repsottaa... Ainoa miinus on, että ilman laatikoita kassi ei pysy tietenkään kasassa. http://toivotontapuuhastelua.blogspot.fi/2012/07/hetkellinen-tarmonpuuska.html

  VastaaPoista
 2. Säilytän ja kanneskelen musteita" taiteilijan tarvikesalkussa",jonka löysin aikoinaan kirpputorilta.
  Tarvikkeita löytyy mm. kahvallisesta kolmikerroksisesta ompelulaatikosta.
  http://korttiaskartelijat.blogspot.fi/2012/01/taiteilijan-tarvikesalkku.html

  VastaaPoista
 3. Nauhojen säilytys ja kuljetus askarruttaa mietäni kovasti. Muuten kyllä tuttujakin tapoja näytti listaan mahtuvan. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuljetus vinkeistä ja pistetään mieleen tuo nauhojen säilyttäminen kuljettaminen tulevaisuutta ajatellen.

  VastaaPoista
 5. Nauhojen säilytys ja kuljetus; ostin käytettynä Askartelukirppikseltä nauhoille tarkoitetun laukun, jossa on sivut reikiä täynnä. Nauhat laukkuun ja reiästä ulos! En ole ollut vielä yhdelläkään askartelutapaamisella, kun ei ole ollut mahdollisuutta rahallisesti tai ajallisesti lähteä. Mut tää nauhalaukku on mulla käytössä koko ajan irtonauhoille. http://www.klemmarikellari.fi/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2758&category_id=135&option=com_virtuemart&Itemid=28

  VastaaPoista
 6. Mistä olet löytänyt noita DVD-kotelon näköisiä muovisia säilytysrasioita? Tulisivat tarpeen täälläkin...

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!