Samat materiaalit haaste #2

On kuun ensimmäinen päivä ja se tarkoittaa toista samat materiaalit haastetta! Tervetuloa! 

Tiimimme tavoitteena oli luoda haaste, johon osallistuminen olisi mahdollisimman helppoa kaikille, myös askartelijoille joilla ei ole suurta varastoa erilaisia tarvikkeita. Haasteen ideana on inspiroitua alla olevasta materiaalipaketista ja luoda siitä jotakin - oli se sitten skräppäystä, kortteja, art journalingia tai vaikka ATC -kortteja! Haasteessa ei ole pakko käyttää kaikkia paketin materiaaleja tai pidättäytyä pelkästään niissä. Tarkoitus on herätellä inspiraatiota ja luovuutta sekä muuntaa materiaalit oman näköiseksi projektiksi.

Kaikkien haasteeseen 1.11. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan alla näkyvä Sodaliciouksen lahjoittama minialbumikitti. Mukaan pääset linkittämällä työsi tähän postaukseen.


Yhden materiaalipaketin hinta on 10€ postikuluineen ja sen voi lunastaa itselleen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen paperilla@emmo.fi, otsikolla Samat materiaalit haaste + oma nimi.

Paketti sisältää karttasivun, 3 kpl 6x12 tuumaisia kaksipuolisia papereita, 2 1/2 kapeampaa kuviopaperisuikaletta, 3 kpl kamerakoristeita, napin ja tarrakirjaimet.


Paperillan toimitus on tehnyt paketin materiaaleista erilaisia, hienoja töitä. Kuten tiimin projekteista voi päätellä, taipuu materiaalipaketti hyvin monenlaiseen tekemiseen! Lisää kuvia ja infoa töistä löytyy tiimiläisten blogeista.6 kommenttia

 1. Tässä oma matkapäiväkirjani kansi
  http://taimiorvokki.blogspot.fi/2013/10/paperilla-nettilehden-samat-materiaalit.html

  VastaaPoista
 2. Mun leiska tuohon haasteeseen löytyy
  http://www.flickr.com/photos/101831527@N08/10287758536/

  VastaaPoista
 3. Minä mukana myös omalla leiskallani! Leiska löytyy nimeni kohdalta napsauttamalla!

  VastaaPoista
 4. Viime metreillä mukana!! Nimeä klikkaamalla pääse katsomaan.

  VastaaPoista
 5. Vaikka arvonta menikin sivu suun, niin tässä on oma tulkintani haastepaketin sisällöstä! :) http://tuijanjutut.wordpress.com/2013/11/05/vaihteeksi-skrappaysta/

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!