Keväinen moodboard


Kevät on saapunut ja voi näyttää hyvin erilaiselta eri puolilla maata. Moni meistä yhdistää kevään pääsiäiseen ja sen värimaailmaan, ensimmäisiin ihaniin kukkiin, jotka maasta pukkaa ylös ja siihen, kun luonto vähitellen muuttuu vihreämmäksi ja vihreämmäksi.

Tänään saadaan nauttia Elinan ihanasta kuvakollaasista ja Paperilla-tiimin tulkinnoista:





Ihana keväinen moodboard josta minua eniten inspiroi värit, mutta myös ihanat keväiset tulpaanit.



SusuK


Moodboard ja lumen alta sinnikkäästi puskevat kukkaset. ArtJournal aukeama. Kevät tulee, oletko valmis??? :)  Tänä vuonna kevät on yllättänyt "karhun" pesässään ihanalla auringonpaisteella ja kauniilla kukkasilla. Ja toisaalta, vielä olisi niin ihanaa kölliä turvassa peittojen alla, kuppi kuumaa kaakaota käsissä ja hyvä leffa ruudussa. Mutta sieltä se kevät silti sisukkaasti tulee, tunkeutuu sisään ja valloittaa pesäpaikan.



Kaisa


Minäkin alan herätä valoon ja kevääseen. Moodboardista nappasin mukaan värisävyjä ja kukkateeman.



MarikaKK


Innostuin keväisen moodboardin vihreän eri sävyistä ja pienistä lisäväreistä,
joista se kesä sitten pikkuhiljaa alkaa muotoutumaan.

Kaksois"terällä" tehdyt aakkoset sopivat mielestäni hyvin tähän kevään teemaan.
Näiden kirjainten sisätilat kun voit värittää sitten ihan millä värillä vaan!
Ohjeet kynän valmistamiseen ja käyttöön löydät blogistani KLIK KLIK!



Siiri



Ihanaa, kun kevät ja aurinko tulee! Kuvakollaasin innoittama tein tulppaanikortin raikkaalla keltaisella ja vihreällä taustalla. Keltainen paperi on käsintehty ja maalasin siihen päälle vesiväreillä vihreitä kiehkuroita. Olen kokeillut tänä vuonna paljon itselleni uusia juttuja, koska löysin alkuvuoden siivouksessa paljon "uusia" aarteita, joita en edes muistanut omistavani. Siksi päätin kokeilla niitä kaikkia tänä vuonna! Tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa vesivärejä korttiaskartelussa. Aiemmin kokeilin esimerkiksi maalia, aaltopahvia, kreppipaperia ja ilmastointiteippiä. Kokeilujani voi käydä kurkkimassa blogistani (TÄÄLTÄ), josta tämäkin kevätkortti löytyy yksityiskohtaisemmilla kuvilla. Aurinkoista kevättä kaikille lukijoille!



Susanna


Keväinen moodboard innosti minua käyttämään pääosassa vihreää. Mustetin taustan maskin läpi ja tekstin leimasin ympyrään, jonka reunustin simppelisti, mutta romanttisesti, pitsillä.
Ystävänpäivä on aina <3
Blogiini olen kirjoittanut tarkemman "ohjeen", tervetuloa kuikkaamaan :)



Keväisen aurinkoista viikkoa kaikille!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!