Takana ihana askartelukesä - tervetuloa syksy!

Hei!

Tervetuloa kanssamme uuteen Paperilla-kauteen!

Paperillan porukka on lomaillut, matkustanut, tavannut tuttuja ja nauttinut kesästä, mutta kesällä on tehty myös monenlaisia askartelu- ja käsitöitä. Pyysimme jokaista tiimiläistä poimimaan kesän töistä näytille yhden - tässä kokoelmamme kesäisiä askartelutöitä iloksesi:


Elina
Kuluneena kesänä tuli askarreltua varsin paljon - minulla oli mahdollisuus pitää ihanan pitkä kesäloma, jolloin aikaa oli paljon paitsi perheen kanssa touhuamiselle myös omille askartelujutuille. Art journal -kirja oli kovassa käytössä samoin kuin mixed media -tarvikkeet, leimasimet ja stanssauslaite. Skräppisivujakin syntyi pitkästä aikaa mukava pino.
Tämän leiskan tein elokuussa Kraft Plus -skräppäyshaasteiden innoittamana, Rion olympialaisten katselun ohessa. Jos puolet huomiosta on telkkariruudussa, pitää askartelutyön olla sopivan simppeli!
Lue lisää leiskastani ja sen synnystä täältä.

Suvi

Minä en ole koko kesänä askarrellut juuri mitään. Inspiraatio on ollut hukassa ja toisaalta mielessä on ollut niin paljon muita juttuja. Tämä liittämäni kuva ei ole paperiaskartelua vaikka tapetin päälle olenkin maalannut. Tätä tekniikkaa voisi silti käyttää moneen muuhunkin, paperin kuvioimiseenkin. Maalasin nimittäin lasten kuvat seinään. Kuvat on ensin tietokoneella käsitelty, jonka jälkeen kuva on piirretty piirtoheitinkalvolle ja sen avulla heijastettu seinälle ja sitte lopuksi maalattu. Minusta näistä tuli kyllä tosi kivat! Ja voisin samalla tekniikalla toteuttaa jonkun muunkin projektin uudessa kodissamme. Tarkempi juttu työstä löytyy täältä.


Taru
Itsellä oli kanssa haasteellinen kesä. Lainkaan niin paljon en ehtinyt askartelemaan kuin yleensä kesäisin ehdin. Mutta tämän kortin tein ystäväni pyynnöstä tuttumme häihin. Tätä jos mitä oli todella hauska ja mukava tehdä! Blogissanikin elämää kortin taholta.

Jenni
Kesä meni ennätysnopeasti. Loppukesästä pääsin hieman askartelunpäästä kiinni ja art journaleita syntyi toinen toisensa perään. Mutta kesällä myös tikuttelin paljon neuleita ja päätin valita tähän postaukseen nämä pirteät tumput, jotka tein ystävälleni lahjaksi. Sattuvat olemaan niin syksyisissäkin väreissä.

Siiri
Askartelin kesällä paljon ja kaikkea en ehtinyt julkaistakaan missään. Maalit ja leimat kiinnostivat enemmän kuin tietokoneella istuskelu. Eniten tuli tehtyä art journal -sivuja ja ATC-kortteja. Parhaiten kesän askarteluista jäi kuitenkin mieleen tämä matkakirja, jonka tein alusta asti itse erilaisista kierrätetyistä sivuista. Tämä oli mukana kesän matkalla ja kirjoittelin sinne juttuja, piirsin automatkoilla ja liimasin muistoja. Tähän on ollut mukava palata nyt alkusyksyllä ja muistella kesän helteisiä päiviä ihanalta matkalta. Kirjan askarteluohjeet julkaistiin aiemmin alkukesästä Paperillan blogissa ja omassa blogissani.


Jenni
Teen paljon kortteja, joihin käytän valmiita kuviopapereita. Kesällä kuitenkin innostuin kokeilemaan mm. erilaisia sabluunoita, suihkeita ja mömmöjä. Tässä isälle tekemässäni synttärikortissa kaikki (taustan stanssattuja kuvioita lukuunottamatta) on itse tehtyä. Kortissa on myös paljon räväkämmät värit, kuin korteissani yleensä. Ylitin itseni siis monella tavalla tätä tehdessä! Lisää juttua kortin teosta löydät Pastellipäivä-blogistani.


Anu-Riikka
 Kesä ja kesäloma - ah! siitä on aikaa. Minulle se on aina mahdollisuus tehdä vähän enemmän asioita oman mieltymyksen mukaan ja minähän teen - leikin väreillä ja teen mm. "rästiin jääneitä" LifeBook tunteja. Tämä ehdoton on suosikkini, jonka tein heinäkuulla. Tamara Laporten ohjauskessa ja tutuhkolla aiheella. Kirahvilla haastoin itseni ja mielestäni onnistuin. Alkutilanteen ja lähikuvia löydät täältä.



Tällä viikolla Paperillan blogissa luodaan vielä katsaus kauden teemoihin ja töihin, ja ensi keskiviikkona päästään uusien juttujen pariin. Tervetuloa mukaamme inspiroitumaan!



Syysterveisin,


1 kommentti

Kiitos viestistäsi!