Joulutunnelman herättelyä - ja arvonta!

Hei!
Luminen maisema on vienyt ainakin omat ajatukseni jo jouluun ja joulun valmisteluun. Pian pitäisi miettiä, millaisia joulukortteja tänä vuonna lähetän - onneksi Pinterest ja muut netin idealähteet ovat pohdinnan apuna!

Paperillan porukka jakaa myös parhaat joulukorttivinkit sinulle - ensimmäiset korttivinkit on luettavissa täällä Paperillan blogissa tämän viikon keskiviikkona 16.11., ja jatkoa on luvassa 30.11. Pysy siis kuulolla!

Joulunalusaika on lapsille jännittävää aikaa, eikä aika tahdo välillä kulua millään. Olen koonnut Pinterestistä muutamia vinkkejä yhteisiin jouluisiin askarteluhetkiin. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan alkuperäisen blogijutun ja ohjeet. Blogitekstit ovat vieraskielisiä, mutta ohjeiden kuvia katsomalla saa ideasta hyvin kiinni:Paperirullasta tehty Frozenin Olaf
Paperirullasta tehty Olaf
Joulutontun paperilautasparta
Joulutonttu paperilautasesta
Helpot paperienkelit
Helpot paperienkelit


Maalilastuista askarrellut kuusikortit
Maalilastuista kuusikorteiksi
Paperinen kuusenkynttilä
Paperinen kuusenkynttilä
Piippurassitähti
Piippurassitähti


Villalangasta kieputetut koristeet
Villalankakoristeet
Sormenjälkilumiukot
Sormenjälkilumiukot
Petteri Punakuonot
Petteri Punakuonot


Jouluvaloköynnös
Jouluvaloköynnös
Kimaltavat tähdet
Kimaltavat tähdet
Paperista taitellut joulukuuset
Paperijoulukuuset


Lisää ideoita, vinkkejä, tarvikkeita ja valmiita käsintehtyjä lahjatuotteita voi hankkia myös Suomen suurimmilta kädentaitomessuilta: Alan ykköstapahtuma kerää jälleen kotimaisen käsityö- ja design-taituruuden 18.–20.11.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Lisätietoja messuista voi lukea täältä - Tampereella nähdään!


Haastan myös teidät, ihanat Paperillan blogin lukijat jakamaan mukavimmat jouluiset askarteluideat kanssamme. Linkitä alle kuva kortista, koristeesta, lahjasta tai muusta jouluisesta askartelutyöstäsi, niin voit voittaa Stampendouksen leimasinpaketin! Osallistua voi kuinka monella työllä tahansa, eikä työn tarvitse välttämättä olla uusi. Pääasia on, että työ on sinun itse tekemäsi.
Arvomme kolme palkintoa.
Osallistumisaika päättyy 14.12., jolloin on viimeinen päivä lähettää joulukortit joulupostimerkillä.

Onnea arvontaan!
t. Paperillan Elina

EDIT:
Kiitos kaikista ihanista jouluaskarteluvinkeistä! Arvonta on suoritettu, ja voittajat ovat:
Reetta, Pöydän kulmalla näpertelijä ja Marjut: Lähetättehän yhteystietonne sähköpostitse osoitteeseen paperillan.elina@kotikone.fi , niin laitan leimasinpalkinnot matkaan! 


1 kommentti

Kiitos viestistäsi!