Vino pino kortteja

Jouluun ei ole enää kuin hiukan yli kuukausi. Askartelijan lempiaika mahdollistaa korttien tekemisen sarjana ja vaikka vähän itseään toistaenkin. Jokaiselle kortille löytyy nyt käyttötarkoitus ja saaja. Minulla on tapana laittaa postin perille vietäväksi yli kaksikymmentä korttia, ja mieluiten itse väkerrettyjä. Usein juuri joulukortit ovat eräänlainen sarja, jotka ovat jollain tavoin idealtaan samanlaisia ja joskus ihan toistensa kopioita.


Tänä jouluna joulukorteissani on uniikki vesivärikuva, jotka olen  maalannut sarjana sohvannurkassa, leikannut tai stanssanut sopivan kokoiseksi ja sommitellut kortteihin. Koristeet ja kuviopaperit vaihtelevat.


Kuvia korteista löydät blogistani.Tässä vielä lisää ideoita korttipinon kasvattamiseen.


Sarjatyönä tehtävät kortit helpottaa paljon joulukorttirumbaa kunhan ensin tekee tarvittavat alkuvalmistelut, niiden jälkeen korttien kasaaminen käy kuin leikiten! Lisää näiden korttien teosta löydät blogistani.


Jenni

Olen aina tykännyt käyttää korteissani kirjan sivuja. Vanhan nuottikirjan sivut sopivat ihanasti joulukortteihin ja luovat niihin vanhan ajan tunnelmaa. Vaihtelua näihin sarjakortteihin saa sydämen kuviopaperia ja väriä muuttelemalla. Ohjeet oman sydänjoulukortin tekemiseen löydät Pastellipäivä-blogistani.
 
Elina

Kun kortteja on tehtävänä isompi määrä, stanssauslaite nopeuttaa ja helpottaa kuvioiden leikkaamista todella paljon. Ja ihan muutamistakin elementeistä saa tehtyä näyttäviä kortteja!
Ohjeet tähän kuusenkoristekorttiin ovat blogissani. Kovin paljon näpertelyä ei tarvitse tehdä, ja kuusi korttia syntyi varsin lyhyessä ajassa!


1 kommentti

  1. Jälkijunassa linkitän uuden postauksen, sillä "sarja" sai aivan uuden merkitysken kun tulin hankkineeksi leimailutyövälineen "mistin"...

    http://askaskarruspaskarrus.blogspot.fi/2016/11/joulukortteja-sarjana-saa-uuden.html

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!