Skräppäys- ja korttihaasteisiin osallistuminen

Skräppäys- ja korttihaasteisiin osallistutaan askartelemalla tehtäväksiannon mukainen työ ja valokuvaamalla se. Kuva työstä ladataan joko omaan blogiin tai kuvanjakopalveluun (esim. Flikr, Photobucket, Aijaa.com tms.) ja linkitetään haastetehtävän lopussa olevaan linkkipalveluun. Ohjeet linkittämiseen ovat alla.

Haasteisiin voi osallistua minkä kokoisella työllä tahansa. Työn voi tehdä myös diginä tai digitaalisia ja paperiaskarteluelementtejä yhdistävänä hybridinä.

Jokaiseen haasteeseen voi osallistua niin monella työllä kuin haluaa. Töiden tulee kuitenkin olla ennen julkasemattomia, juuri kyseistä haastetta varten tehtyjä.

Uusi skräppäyshaaste julkaistaan kuun toisena tiistaina. Uuden korttihaasteen julkaisu on kuun viimeisenä tiistaina. Jokaisen kuun viimeisenä päivänä arvotaan askarteluaiheinen palkinto kaikkien joko skräppäys- tai korttihaasteeseen osallistuneiden töiden kesken. Toivotamme myös ulkomailla asuvat askartelijat lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan haasteisiimme, mutta arvontapalkinnot postitamme ainoastaan Suomeen.


Työn linkittäminen haasteeseen:

Add link -painiketta klikkaamalla takaa aukeaa uusi ikkuna:


Liitä kenttään 'Link' työsi verkko-osoite eli URL. Blogipostauksesi verkko-osoitteen näet selaimen osoiteriviltä tai postauksen asetuksista. Kuvanjakopalvelu näyttää osoitteen sille varatussa kentässä - valitse silloin Image source -kohdasta välilehti Image URL.
Kun olet syöttänyt työsi verkko-osoitteen Link-kenttään, palvelu hakee blogitekstissäsi olevat kuvat alla olevaan esikatseluruutuun. Valitse näistä haluamasi kuva klikkaamalla kuvan alla olevaa 'Select' -painiketta. Jos haluat rajata kuvan ennen linkitystä, klikkaan kuvan alta 'Crop'-painiketta ja rajaa kuva.

Kirjoita kenttään 'Link title:' työsi nimi. Tämä näytetään työsi kuvan alla.

Sähköpostiosoite jää vain Paperillan toimituksen tietoon. Sitä ei näytetä haastesivulla julkaistavan kuvalinkin yhteydessä.Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!