Tampereen Kädentaitomessut ja suuria uutisia!

Hienoja uutisia!
Paperilla -lehden ensimmäinen numero on painettu ihan oikeaksi lehdeksi. Lehti on myynnissä messuilla ja ensi viikolla myös hyvin varustelluissa lehtipisteissä kautta maan erittäin edulliseen tutustumishintaan! Voit myös tilata lehden itsellesi tai lahjaksi 15€ / vuosi. Tilausohjeet ensi viikon aikana.Tampereen Kädentaitomessut ovat ensiviikonloppuna 15.-17.11. ja Paperilla tulee olemaan niillä vahvasti esillä - Paperillan löytää omasta kojusta (C522). Voit tulla tutustumaan uuteen lehteemme, erilaisiin paperiaskartelun muotoihin ja meihin lehden tekijöihin. Paperillan päätoimittaja ja tekijät ovat  myös puhumassa messulavoilla sekä luvassa on työnäytöksiä. Tervetuloa tutustumaan!

Kiinnostaako sinua skräppäys tai haluatko tietää enemmän kortteilusta? Onko mixed media omaa aluettasi tai haluaisitko työsi julkaistuksi? Tervetuloa juttelemaan, kysymään ja esittäytymään Paperillan omalle pisteelle messuilla! Meidät löydät paikalta C522. Paikalla myös tapahtuu, sillä jokaisena päivänä luvassa on työnäytöksiä. Pisteellä on mm. Alman vetämä paja, jossa hän näyttää miten voit askarrella korvakorut sarjakuvista! Katso lisätiedot alta, päiväkohtaisesta ohjelmastamme. Lisäksi pisteessä on näyttely erilaisista paperiaskartelutöistä ja myynnissä pieni valikoima paperiaskartelutuotteita.

Päätoimittaja Minna kertoo joka päivä skräppäyksestä kahdessa eri esityksessä. Jos siis skräppääminen on sinulle uutta ja haluat kuulla ideoista harrastuksena takana, suuntaa kuuntelemaan. Toisessa esityksessään Minna puolestaan kertoo skräppäyksen voimauttavasta puolesta, miten löytää oman luovuutensa voimavara. Paikkana esityksille on Idealava. Katso tarkemmat tiedot alta, messuohjelmastamme.


Messuilla on myös Blogikahvila-niminen lava, jossa bloggaajat kertovat blogistaan ja harrastuksestaan. Jos haluat tutustua tekijöihin lehden takana, suuntaa kulkusi kahvilaan. Perjantaina Blogikahvilassa on haastattelussa korttitaituri Maissi. Sunnuntaina kahvilassa on puolestaan Riikka.

Alla on Paperillan oma messuohjelma koottuna päivittäin. Printtaa vaikka tiedot mukaan messuille ja löydät meidät varmasti! Tervetuloa!PE 15.11.


Paperillan pisteellä C522: 

Alma tekee korvakoruja sarjakuvista
klo 14-16 Maissi tekee joulukortteja


10.30 Muistot talteen skräppäämällä Idealava
Skräppäys on uudenlainen tapa koota yhteen valokuvat ja muistot omaksi ja muiden iloksi. Skräppäys sopii kaiken ikäisille, eikä aikaisempaa askartelukokemusta tarvita. Skräppääjä ja bloggaaja Minna Enqvist esittelee skräppäyksen perusteita ja erilaisia tekniikoita.

13.00 Maissin askartelusoppi Blogikahvila

14.00 Fiskarettes Blogikahvila

14.00 Voimauttava skräppäys Idealava
Skräppäys on luovaa askartelua valokuvien kanssa, tarinan kerrontaa, oman historian muistiin merkitsemistä. Voimauttava skräppäys tekee näkyväksi omia voimavaroja ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia oman luovuuden löytämisestä. Minna Enqvist Emmo tmi

 LA 16.11.


Paperillan pisteellä C522: 

Alma tekee korvakoruja sarjakuvista
Elina esittelee kohokuviointi tekniikkaa klo 11-12 ja 14-15

10.45 Fiskarettes Blogikahvila

12.00Voimauttava skräppäys Idealava (kts. lisätiedot pe)

15.45 Muistot talteen skräppäämällä Idealava (kts. lisätiedot pe)

SU 17.11.


Paperillan pisteellä C522: 

Alma tekee korvakoruja sarjakuvista
klo 12-13 Elina esittelee kohokuviointi tekniikkaa

klo 13-15 Riikka tekee joulukortteja

10.45 Fiskarettes Blogikahvila

11.00 Muistot talteen skräppäämällä  Idealava (kts. lisätiedot pe)

11.45 Paperiliitin Blogikahvila

15.00 Voimauttava skräppäys Idealava (kts. lisätiedot pe)

1 kommentti

  1. On kyllä upeeta jos tätä saa ihan tavis lehtenäkin! Voi että äkkiä hakemaan, toivottavasti löytyy täältäkin päin. Suunnitteluintoa kaikille toivottaen=)!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!