Paperiaskartelun juhlaaEi sen vaatimattomampi otsikko kuin paperiaskartelun juhlaa. Minulla on toisinaan taipumus uppoutua askarrellessa huimaan Flowtilaan ja samalla kun aika ja paikka häviää, kieppuu ajatukset myös vähän missä sattuu... Niin kävi näitäkin kortteja tehdessä.

Nämä kortit syntyivät syksyisistä väreistä, tunnelmasta, elonkorjuusta, onnellisuudesta ja kiitollisuuden tunteesta. Keräsin kasaan papereita, joissa on lempivärejäni ja kohta huomasinkin tekeväni melkoisen runsaita, värikkäitä ja iloisia kortteja ajatuksena yltäkylläinen sato. Korttien tekemiseen liittyi askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvä kiitollisuus. :)

Nämä kortit eivät ole minusta tekniikaltaan monimutkaisia ja ehkä ne toistavat jotain samaa, mitä olen tehnyt aiemminkin, mutta niitä oli vaan niiiiin mukava tehdä. Oikeasti askartelu parhaimmillaan tuntuu juhlalta! Mikä voisi olla parempi syy juhlaan, kuin onnellinen olotila mielekkään tekemisen parissa?  Toivonkin myös sinulle onnellisia hetkiä askartelun (tai muun tekemisen) merkeissä.

Nämä kortit löytyvät kokonaisuudessaan omasta blogistani.Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!