Paperillan skräppäyshaaste nro 1: Jotain uutta, jotain vanhaa

Paperilla on muutaman kerran haastanut lukijoitaan skräppäämään samoista materiaaleista. Nyt aloitamme kuitenkin uuden skräppäyshaasteiden sarjan, jossa joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina julkaistaan uusi tehtävä askartelijoiden ratkottavaksi.
Haasteisiin osallistutaan askartelemalla tehtäväksiannon mukainen skräppileiska eli skräpätty sivu, kuvaamalla oma työ, lataamalla valokuva joko omaan blogiin tai kuvanjakopalveluun (esim. Flikr, Photobucket, Aijaa.com tms.) ja linkittämällä kuva haastetehtävän lopussa olevaan linkkipalveluun. Osallistua voi paitsi perinteisellä paperiaskartelutyöllä myös digiskräpätyllä leiskalla.

Kuukauden viimeisenä päivänä arvomme askarteluaiheisen palkinnon kaikkien niiden kesken, jotka ovat linkittäneet työnsä ko. kuun aikana joko kortti- tai skräppihaasteeseen.  


Paperillassa puhaltavat nyt uudet tuulet, ja ensimmäisen skräppäyshaasteen aihe on:
Jotain uutta, jotain vanhaa

Voit tulkita tehtäväksiantoa hyvin vapaasti: Jotain uutta voi viitata vaikkapa vasta oppimaasi askartelutekniikkaan, haastetyön tekemiseen käyttämääsi uuteen työvälineeseen, uusiin kuviopapereihin tai juuri hankkimiisi koristeisiin. Toisaalta Jotain uutta voi olla vaatekaappisi uusin hankinta, jonka olet ikuistanut leiskassa käyttämääsi valokuvaan. Tai se voi olla leiskaa hallitseva väri, jonka käyttäminen on sinulle uutta ja opettelua vaativaa. Jotain uutta voi viitata myös koko leiskan teemaan - uuden oppimiseen tai uusiin elämän haasteisiin, jotka haluat tallentaa skräppisivuusi.

Vastaavasti Jotain vanhaa voivat olla leiskaan päätyneet, askartelulaatikon pohjalta löytyneet vuosia sitten hankitut koristeet. Tai skräppää vaikka koko sivu entisiä aikoja henkivään vintage-tyyliin!
Kerrothan blogitekstissäsi tai kuvanjakopalvelun kuvatekstissäsi miten haasteen aihetta tulkitsit. Mitä uutta ja mitä vanhaa saimme sinun leiskassasi nähdä?

Syyskuun skräppäyshaasteeseen voi osallistua maanantaihin 13.10. klo 24:00 asti.

Voit osallistua haasteeseen niin monella skräppäysleiskalla kuin haluat, kunhan työt ovat uusia ja juuri tätä haastetta varten tekemiäsi. Syyskuussa linkitetyt työt osallistuvat syyskuun palkinnon arvontaan, ja lokakuun puolella linkitetyt lokakuun arvontaan. Palkintona arvotaan Stampendous leimasin paketti, arvo n 20e.

Oman työn ideoinnin voi käynnistää vaikka tutustumalla näihin Paperillan design teamin tekemiin hienoihin töihin:

Kaisa Halenius


Vanhaa työssä on tuo valokuva minusta alle vuoden ikäisenä. Uutta ovat käyttämäni paperit ja osa koristeista. Myös työn värimaailma on uutta minulle.


 Lena Holmström


Vanhaa työssäni on kuvan alla vanhasta kirjankansista leikatut osat sekä kirjansivut.
Uutta koristeet.


Vanhaa on kuva minusta alle 2-vuotiaana, uutta kuva minusta tänä päivänä, 45 vuoden iässä.Suvi Siipola


Uudet koristeet, vanhat stanssit.

Vanhaa crop a dile rei'itin, uutta kuvioteipit.


Otathan osaa haasteeseemme! Koko skräppäyshaastetiimi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan, oletpa sitten ensimmäistä skräppäysleiskaa pohtiva askartelija tai todellinen skräppäyskonkari.

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!