Uusi Paperilla-vuosi on alkanut!

Hei!
Toivottavasti uusi vuosi on alkanut mukavissa merkeissä. Meillä täällä Paperillassa uusi vuosi tuo mukanaan muutamia muutoksia, joista nyt kerron sinulle hieman lisää.

Jatkossa Paperillan tiimi julkaisee uusia juttuja täällä blogissa joka tiistai. Vastaan blogin pyörittämisestä ja toiminnan suunnittelusta, ja tavoitteenani on tehdä tästä blogista todellinen askarteluideoiden pankki, josta on helppo käydä poimimassa omiin töihin ajankohtaiset, uudet ja inspiroivat ideat. Jatkossa jokaisella viikolla on yksi teema, ja esittelemme kuhunkin teemaan liittyen aiempaa enemmän ja monipuolisemmin taitavien Paperilla-tiimiläisten tekemiä töitä. Ja millainen huippuporukka meitä onkaan - kaikkiaan 19 Paperilla-askartelijaa!

Skräppäyshaaste jää ohjelmasta pois, mutta Jennin korttihaasteet jatkuvat edelleen. Skräppäystä emme toki Paperillassa unohda - esittelemme upeita leiskojamme monen viikkoteeman yhteydessä. Uusi korttihaaste julkaistaan aina kuun viimeisenä tiistaina, ja osallistumisaikaa kuhunkin haasteeseen on seuraavan haasteen julkaisuun asti. Korttihaasteisiin voi jatkossakin osallistua niin monella työllä kuin haluaa, ja jokainen haasteeseen linkitetty työ tuo tekijälleen yhden arvan palkinnon arvontaan.

Toivotamme blogiimme tervetulleiksi myös vierailevat askartelijat. Jos sinulla on askarteluidea, jonka haluaisit jakaa lukijoidemme kanssa, otathan yhteyttä elina@paperillalehti.fi

Paperillan blogi on myös Facebookissa, tykkää sivustamme täällä: https://www.facebook.com/PaperillaLehtiTässä kohtaa lienee paikallaan esittäytyä sinulle:Olen Elina, neljänkympin rajapyykin ohittanut askartelija Vantaalta. Perheeseeni kuuluu askartelumyötämielinen mies sekä kaksi kouluikäistä lasta. Rakkain askartelulaji taitaa edelleen olla skräppäys, vaikka teen myös paljon kortteja. Leimailu ja erilaiset mixed media -tekniikat kiinnostavat kovasti - näissä voi koko ajan oppia jotain uutta! Neulon, virkkaan ja ompelenkin, jos aikaa näille joskus jää. Aiemmin näitä tuli tehtyä enemmänkin, mutta nykyään askartelu vie aika tarkkaan kaiken itselle varatun ajan. Lisäksi valokuvaan ja yritän koko ajan kehittyä paremmaksi kuvaajaksi. Kuvauskohteina ovat yleensä omat lapseni - sekä toki blogiin päätyvät askartelutyöni.

Paperillan blogin lisäksi minulla on ilo toimia muutamissa ulkomaisissa design teameissa. Teen  mallitöitä myös Sizzixille, joten stanssausjuttuja löytyy blogistani aika paljon. Yritän ainakin kerran vuodessa päästä askartelukursseille myös ulkomaille - näistä on aina kotiintuomisina valtavasti uusia ideoita ja uusia askartelututtavuuksia. Olenkin usein sanonut, että askartelu on ylivoimaisesti kansainvälisin harrastus, mitä minulla on ikinä ollut. Tällä hetkellä olen Atlantin toisella puolella Anaheimissa, jossa Craft and Hobby Association (CHA) järjestää vuosittain maailman suurimmat kädentaitomessut. Kuulet messukuulumisia myös täällä Paperillassa alkuvuoden aikana.

Blogini on luettavissa täällä: http://www.artsandcraftswithlove.com/
Blogillani on myös Facebook-sivu, johon tuon paitsi omia blogijuttujani myös muita askarteluvinkkejä. Sivu on luettavissa täällä: https://www.facebook.com/ElinasArtsAndCrafts
Pinterest-tauluni ovat täällä: http://www.pinterest.com/elinas/ ja Instagram-kuvani täällä: http://instagram.com/elinas_arts.

Toivon, että mahdollisimman moni lukija löytää tiensä Paperillan blogiin ja upeiden tiimiläisten töiden pariin. Uskon, että Paperilla-vuodesta 2015 tulee upea!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!