Katsaus askartelutrendeihin 2015


Heisan!

Alkuvuodesta rapakon takana järjestettiin CHA-messut. Messujen perusteella voimme listata muutaman tämän hetken trendin askartelumaailmassa.

Pinnalla ovat kirkkaat värit, mutta nosteessa ovat myös pastellit ja ''karkkivärit''. Myös kulta ja kaikenlainen kimallus ovat pinnalla juuri nyt.

Yhä suositumpaa on myös mixed media: useampikin valmistaja tuo markkinoille tekniikkaan sopivia mediumeja, maaleja ja leimasimia. Suosittuja ovat edelleen myös sabluunat ja maskit, joista löytyy kuviota joka lähtöön.

Trendikästä on myös vesivärimäinen pinta, jota voi bongata esimerkiksi paperikoista. Paljon on myös käsinkirjoitettuja tekstejä eri muodoissa: papereissa, leimasimina ja stansseina.

Tässä trendejä tiivistettynä vielä moodboardiksi. Mikä näistä pinnalla olevista trendeistä inspiroi juuri sinua?

Karkkivärejä, vesiväripintaa, käsin kirjoitettua tekstiä, kultaa ja metallinhohtoa, mixed mediaa ja sabluunoita.

Tässä Paperillan DT-tiimiläisten tulkintoja trendeistä.

Varmasti tämän vuoden trendit tulevat esittäytymään vuoden aikaan useampaan kertaan, niin ihania juttuja niistä löytyy. Oman työni tein mixed medialla ja mukaan poimin moodboardista mm. karkkivärejä sekä metallinhohtoa. Tarkempi tarinointi taulun synnystä löytyy blogistani. -Sanna-


Tämän vuoden askartelutrendien joukossa on paljon minunnäköisiäni juttuja. Tykkään käyttää töissäni kirkkaita värejä, kultaa ja glitteriä. Mixed mediaa sovellan lähes jokaiseen työhöni ja sabluunat ovat ihania. Tähän skräppisivuun valkkasin mod boardista vesivärimäisen pinnan, kullan ja käsinkirjoitetun tekstin. Lisäinfoa sivusta löydät blogistani. -Kaisa- 


Oletko sinä jo ehtinyt tutustua vuoden 2015 askartelutrendeihin? Mitkä trendit pitävät edelleen pintansa ja mitä uusia juttuja on nousemassa pinnalle? Mikä mielestäsi on jo vähän ''vanha'' juttu?

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!