10+ ideaa sabluunoiden käyttöön - Blogivieraana Sanna Lippert

Mukavaa tiistaita Sinulle.
Tällä kertaa Paperillan blogissa vierailee Paperillan kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Sanna Lippert. Sanna esittelee teille lempivinkkinsä sabluunojen käyttöön ohjevideon avulla - tervetuloa Sannan matkaan tutustumaan sabluunojen saloihin!

Oma DT-porukkamme pääsi tutustumaan ohjevideoon ja vinkkeihin etukäteen, ja jutun lopussa on hieno kokoelma vinkkien innostamista töistä.

Yksi pitkäaikaisista askartelutarvikesuosikeistani ovat sabluunat. Niitä voi käyttää niin monella eri tavalla. Olen tähän videonpätkään kasannut monta eri suosikkitekniikkaani, joita tykkään käyttää esimerkiksi tehdessäni skräppisivuja ja/tai kortteja.

Yritin ensimmäistä kertaa tehdä videon suomenkielisellä selostuksella, ja jos jossain kohdissa käytän kummallisia termejä, se johtuu siitä, että en yleensä käytä suomenkielisiä sanoja näiden tuotteiden kohdalla. Toivottavasti kuitenkin saat videon vaihe-vaiheelta-ohjeista selkeän kuvan siitä, mistä on kyse.

Tässä vielä muutama kuva valmiista korteista. Koska niitä tuli tehtyä niin monta, lisäsin loput omaan blogiini. Löydät ne täältä.Sabluunat/maskit ovat yksi suosikkituotteistani, toivottavasti sinäkin innostut kokeilemaan sabluunaa jos toistakin tämän tekniikkavideon innostamana! Hauskoja askarteluhetkiä!!!

Tässä Paperillan tiimiläisten tekemiä töitä inspiroimaan sinua - jos mieleesi tulee vielä joku idea, jonka haluaisit jakaa toisten lukijoiden kanssa, niin liittä linkki kommentteihin!!

Hauskoja hetkiä sabluunoiden parissa!
Aivan ihana video Sannalta. Itse sain inspiraatiota tehdä tämän aika yksinkertaisen kortin, johon käytin sabluunaa ja tekstuuripastaa.

Sabluunoiden ja maskien käyttö on minulle jonkin verran tuttua, mutta tekniikkavideon katseltuani löytyi siitä parikin vinkkiä, joita en itse vielä ollut kokeillut. Myös minä inspiroiduin videon myötä tekemään kortteja. Korteissani käytin sabluunaa kohokuviointiin paperille; tämä onnistui kivasti videon ohjeiden mukaan sabluunan ja Big Shotin avulla. Kohokuvioinnin jälkeen värjäsin kartongin Distress- musteella. Kartongista valmistui sitten hempeä vauvakortti. Blogistani löytyy kortti myös "tyttö" väreissä.Tämän kortin taustan kuviointiin käytin lehtisabluunaa, jolla on tehty lehtikuvion molemmat puolet. Lehdet on värjätty leimasinmusteella sabluunan läpi ja koristeltu tekstileimasimella.
Korttimalli on todella helppo ja nopea tehdä!


                                                                      Mervi
 Sannan videosta löytyi todella paljon vinkkejä, ihan uusiakin ja jo monta unohdettuakin tuli muistin virkistykseksi. Tässä kiitos -kortissa käytin distress musteita hangaten sabluunan läpi, päälle suihkutin keltaista kimalletta, jolloin sininen väri hieman valui vesivärimaisesti. Toisen perhoskortin voitte bongata blogistani Leikkaan kortit.Sabluunat ja maskit ovat suosikkejani. Omaan korttiini tein pikaisen taustan PanPastelleilla. Ensin sinistä pohjalle suoraan korttipohjaan ja päälle sabluunan läpi pinkkiä. Lisänä hieman maaliroiskeita.


Toivottavasti saitte valtavasti inspiraatiota kevätkortteihin ja muihin paperiaskarteluihin.
Voitte jättää linkit ja vinkit omista kokeiluistanne kommenttiosuuteen .

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!