Pupusia, tipusia pieniä pääsiäisjuttusia

Hei!
 
Maaliskuu on päässyt puoleen väliin ja uskaltaa jo melkein varmasti sanoa, että talvenselkä on taittunut. Valonmäärä lisääntyy ja pian tuleva pääsiäinen kertoo jo keväästä. 
Pääsiäiseen liittyy väreinä keltainen ja vihreä sekä monta perinteistä juttua.
Itselle pääsiäinen on toissijaisesti kodin koristelua (usein viimetingassa) ja ensisijaisesti lasten juttuja virpomisreissuineen, munan etsintöineen ja niin meillä töissä käy pääsiäispupukin pääsiäisen tullen. 
Tässä pääsiäisaiheinen korttini viime vuodelta:

Anu-Riikka
Kortissa on Versamarkilla leimattu ja PanPastell värjätty tausta. Tiput on tehty vesiläiskistä. Idea tarttui mukaan muistaakseni Pinteresistä. Tämä vuosi toi mukanaan Pupu aiheisen maalauksen, jonka löydät blogistani. Mitäköhän muu Paperillan porukka pääsiäiseen keksii? Entä Sinä - miten koristelet kodin pääsiäiseksi?


Perinteisen virpomisreissun sijaan voisi tulevana pääsiäisenä kokeilla pinjataa. Lisää aiheesta blogissani!

Jenni

Askartelin poikani kanssa kukkia, joita voimme sitten laittaa rairuohon joukkoon. Stanssasimme Tim Holtzin Tattered florals -stanssilla erilaisia värikkäitä kukkia, liimasimme niitä yhteen ja laitoimme vielä nappeja niitä koristamaan. Sitten liimasimme kukat ja terälehdet  grillitikkuihin. Nopeita, helppoja ja söpöjä! Näitä on kiva askarrella yhdessä lasten kanssa.Ihanat kirkkaat keltaisen ja vihreän sävyt vievät ajatukset jo tulevaan kesään - ehkä talvi pian on jo takana! Nämä 10x10 cm kokoiset kortit ovat todella helppotöiset: Leimattu kuva on väritetty tusseilla, ja taustassa on vesiväriä. Lisätietoja blogissani.


1 kommentti

  1. Aivan ihania töitä! Itse olen todella pääsiäisfani ja olenkin tehnyt jo muutamia pääsiäisjuttuja ja hankkinut kukkia. Pääsiäinen antaa niin viitteitä keväästä ja valon määrä lisääntyy ja kaikkea ihanaa..

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!