Askarrellaan perustarpein!

Askartelun ei tarvitse olla vaikeaa, eikä askarteluvälineitä ole pakko hankkia suuria määriä. Perustarpeilla pääsee jo pitkälle. Vaikka kuvioleikkurit ja stanssauslaitteet ovatkin hauskoja, pääsee samaan lopputulokseen yleensä myös käsin saksilla tai mattoveitsellä leikkaamalla. Kunhan vain on tarkka ja huolellinen niin käsin tehden pystyy melkein mihin tahansa. 

Nyt askarreellaan siis perustarpein, niillä välineillä mitä kotoa varmasti jokaiselta löytyy! Paperillatiimissä ideoitiin iloksenne keväisiin juhliin sopivia paperiaskartelutöitä.

Jaana

Äitienpäivä lähestyy, joten ajattelin tehdä kortit siihen teemaan. Käytin melkoisen railakkaita värejä mutta nehän sopivat kevääseen. Lisää tietoja korteista löydät blogistani!

Oma perustarpeilla tehty korttini syntyi pikapikaa jämäpapereista ja muutamista napeista. Kukat nipsuttelin saksilla, taustan silput revin sormilla ja sommittelun jälkeen liimasin osat korttiin. Helppoa ja tosi nopeaa!

Tykkään paperikukista ja niillä mennään tälläkin kertaa. Koristelin pääsiäisteemaisen risukranssin kukkasilla ja leimatuilla koristeilla. Lisää projektista löydät blogistani!

Keväinen neito ihailemassa sitruunaperhosen ensilentoa. Ompelukone hipoo perustarpeiston rajaa, mutta muutoin et tarvitse kuin lyijykynän, vesivärit ja ohuen mustan kynän korttipohjan ja papereiden lisäksi. Itse maalatut kuvat ovat aina sielukkaita (eikös?) ja takuuvarmasti uniikkeja. Yksityiskohtia kortista löytyy blogistani.

Tekemisen iloa!

Hyvää pääsiäistä teille jokaiselle!

1 kommentti

Kiitos viestistäsi!