Paperillan skräppäyshaaste nro 2: Pöytä on katettu!

Hei,
On uuden skräppäyshaasteen aika. Nyt teemana on ruoka: Pöytä on katettu!

Voit käsitellä haasteen ruokateemaa haluamallasi tavalla: Dokumentoi arkeasi, ja skräppää leiska perheesi lempiruuasta. Entä millainen juhlapöytä teillä katetaan? Onko tarjolla aina seitsemää sorttia, vai kuuluuko teidän juhlapöytäänne jotain aivan erityistä?
Tai tallenna leiskaan aivan tavallisen päivän aivan tavallinen ruokahetki. Millainen on aamiaisesi? Entä työpaikkaruokalassa nautittu lounashetki? Tai oman tiimisi kahvipöytä, jossa kuulee aina työpaikan parhaat jutut? Ja jos on kova kiire, millainen on kiireessä hotkaistu välipalasi?

Jos harrastat jotakin ruokaan liittyvää, voit tehdä sivusi myös tästä teemasta: Seuraatko jotakin ruoka- tai leivontablogia? Millaisia ideoita olet sieltä itsellesi poiminut? Tai tykkäätkö käydä ulkona syömässä? Millainen on lempiravintolasi?

Nyt siis herkutellaan skräppäysleiskan täydeltä - osallistumisaika haasteeseen päättyy 10.11. klo 24:00.

Voit osallistua haasteeseen niin monella skräppäysleiskalla kuin haluat, kunhan työt ovat uusia ja juuri tätä haastetta varten tekemiäsi. Lokakuussa linkitetyt työt osallistuvat lokakuun palkinnon arvontaan, ja marraskuun puolella linkitetyt marraskuun arvontaan.

Inspiroidu näistä Paperillan design teamin kattamista pöydistä, ja lähde mukaan haasteeseen!Haaste on heitetty - nyt on sinun vuorosi. Otathan haasteen vastaan!

1 kommentti

  1. Mukana haasteessa, vaikka ei niin perinteinen kattaus olekaan kyseessä :)

    http://kuppiteeta.blogspot.fi/2014/10/narunapostelija.html

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!