Kokeile Mixed Mediaa!

Oletko jo tutustunut Addicted to Technics-haasteeseen?  Blogissa julkaistaan kerran kuussa pieni tekniikkavälipala ja kerran kuussa tekniikka-aiheinen haaste. Nyt haastammekin teidät kaikki mukaan Mixed Median maailmaan. Tähän haasteeseen voit osallistua niin kortilla, skräppisivulla, art journal-sivulla, ATC-kortilla, taululla tai vaikkapa tuunauksella!

Tässä on Paperilla-tiimin tulkinnat aiheesta VÄRIT + 4 mediaa.


Tämä oli ensimmäinen MM-työni, tai ainakin ensimmäinen työ kyseistä termiä käyttäen.
Oikeastaanhan silti olen tehnyt vastaavia töitä ennenkin, en vain ole käyttänyt niistä mitään tiettyä nimeä tai termiä. Tässä yhdistelin kankaanpainovärejä, erilaisia papereita, vipulävistimellä leikattuja kuvioita ja aukkoja sekä digiskräppäystä. Työ sujui kuin itsestään ja värimaailma muotoutui myös luonnostaan. Tämä oli ihan mukavaa vaihtelua perinteisiin työtapoihini verrattaen.Yllätys yllätys - taustasta nousee nainen toisesta ajasta!
Tätä työtä tehdessä ei ollut tarkoitukseni tehdä laisinkaan kuvaa, vaan tausta jo olemassa olevalle kuvalle. Aloitin liimailemalla vanhoja sanomalehtiä, nuotteja ja kuviopapereita. Gessoa levitin sekä telalla että sabluunan läpi palettiveitsellä. Sitten suihkimaan ja räskimään misteillä.  Valuttelinkin. Sitten pysähdyin katselemaan ja kääntelemään taustaa tai niin luulin, mutta kuinka ollakaan yhtäkkiä "taustasta" katsoi nainen, Lady menneiltä vuosilta. Grafiikkakynällä luonnostelin hänet esiin. Valkoisella akryylimaalilla korostin osan kasvoista. Mustalla akryylimusteella tein kukat hattuun. Siinä hän nyt on. Väreinä tässä työssä vain valkean, ruskean ja mustan sävyjä.Minun korttini syntymän löydät vaihevaiheelta Addicted to Technics - haasteen sivulta.


Mixed Media tekniikka sopii tosiaan loistavasti myös korttiaskarteluun. Omassa työssäni käytin mm. Inka Gold värejä, leimausta musteella sekä akryylimaalilla ja koristeita kartongista, juutista ja metallista.Tässä sivussa olen käyttänyt useampaa eri mixed media tuotetta. Akryylimaaleja Gelli platen kanssa, vesivärejä ja leimausta. Halusin kuitenkin pitää työn valoisana ja ilmavana, joten olen valinnut vaaleita sävyjä ja lisännyt akryylimaalien joukkoon vielä valkoista gessoa värejä vaalentamaan. Lisää kuvia omassa blogissani. Klik. -Minna

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!