Kauniit joulupaketit


Näin joulun alla on ihana ottaa kupponen kuumaa glögiä ja paketoida rauhassa lahjoja joululaulujen soidessa taustalla. Paketteja on usein paljon eri mallisia ja kokoisia, joten jokaisesta paketista tulee joka tapauksessa uniikki. Itse tehdyt pakettikortitkin tuovat piristystä yksinkertaiseen pakettiin.

Paperillan DT-tiimi haluaa jakaa kanssanne tänään ideoita kauniisiin joulupaketteihin ja pakettikortteihin!

Marika

Tänä vuonna kääräisen pienimmät joulupaketit todella edulliseen, itse tuunaamaani
joulupaperiin. Vanhat pitsinauhat ja teipit pääsevät tärkeään osaan projektia.
Lisää kuvia ja ohjeita löydät blogistani.


Sanne

Käytin pakettien runkoina sipsipurkin puolikkaan ja wc-paperirullan sisuksen. Korut, kynät, kevyet pienet käsityöt mahtuvat näihin mainiosti. Koristeita voi saaja käyttää vaikkapa kuusessa. Käpy on Mollie Makes -lehden mukana tullut tee-se-itse huopakoriste. Pakettikortit leimailin ja väritin akvarellikynillä. Lisää blogissani.


Jenni

Iskeekö joulustressi, kun on vielä sata asiaa tekemättä ja lasten opettajille tai tarhantädeille pitäisi kääräistä lahjat illan pimeydessä? Ota rennosti ja muista, että pienellä tuunauksella kaupan paperikassiin saa nopeastikin eloa. Tämä äiti matkustelee työn takia lähes päivittäin 400km, joten joskus pitää mennä hieman nopeammalla reseptillä, kun aika ei vain riitä. Bigshotin ja jouluisten kuviopapereiden avulla lahjakasseihin sain nopeasti eloa. Lisää vinkkejä löydät blogistani.

Sanna-Kaisa
 Kuten Marikakin yllä, minäkin innostuin tänä jouluna valkoisesta lahjapaperista. Sitä on helppo muokata lahjansaajalle ja erilaisiin juhlapäiviin sopivaksi. Kokosin yhteen leimablokkiin monta kuusileimasinta, jolla sain painettua nopeasti paperin täyteen samanlaista kuviota. Pakettikortin stanssasin korkista, johon kohokuvioin tekstin ja tähtiä. Santun Maja -blogissani kerron vielä hieman yksityiskohtaisemmin tekotavasta.

Siiri

Tein pieniä lahjapusseja yksinkertaisilla tekniikoilla. Lumihiutaleita on stanssattu, maalattu sabluunan läpi ja leimattu. Pusseissa on numeroita, koska nämä olivat osa joulukalenteria, mutta tällä tavalla ajattelin pakata oikeatkin joululahjat. Yksinkertainen voi olla joskus tosi kaunista! :) Laitoin lisää kuvia blogiini.

Jaana
Itse tehdyt lahjat on niitä parhaita. Joulunahan tehdään jos minkälaisia pipareita ja pikkuleipiä niin niistähän ei enää lahja parane. Mukava tapa antaa tämä maistuva lahja on laittaa pikkuleivät kaupasta saataviin folio paistovuokiin joihin olet itse koristellut kannen. Paistovuokia on monia eri kokoisia joten löydät niistä varmasti mieluisen koon lahjaasi varten. Kannen voit koristella sitten omasi näköiseksi.
Lahjoihin on myöskin kiva lisätä itsetehdyt pakettikortit. Niitä voi tehdä hyvin helpostikin niin kuin minä, käytin korttin vain 2 leimaa eli kortit oli nopea tehdä.

Ihanaa joulunaikaa kaikille!!!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!