Uudelle vuodelle 2016

Joulun jälkeen katseet siirtyy uuteen, tulevaan vuoteen. Tehdään uuden vuoden lupauksia, odotetaan pidentyviä päiviä ja kevättä, vaikka talvi ei ainakaan täällä etelässä ole edes kunnolla vielä alkanut. Uuden vuoden alkamisessa on aina hitunen taikaa mukana. Jokaisen vuoden saa aloittaa kuin uuden tyhjän sivun, ja suunnitellessa sivua sitä saa alkaa täyttää toiveilla ja unelmilla, tavoitteilla ja päämäärillä.

Siksi Paperillan DT-tiimi inspiroituikin näin uuden vuoden kynnyksellä sanoista. Sanoilla on paljon voimaa, niillä voi parantaa ja antaa voimaa, lohduttaa ja ilahduttaa.

Seuraavien sanojen myötä toivotamme Sinulle oikein ihanaa uutta vuotta 2016!

                                                             Jonna


Minun tulevan vuoteni sana on rakkaus. Sana rakkaus kuvastaa sitä, mikä on minulle elämässä tärkeintä. Ilman rakkautta elämä olisi merkityksetöntä ja ilman rakkaimpiani ei olisi minustakaan kuin kuoret. Siksipä haluan olla vuonna 2016 yhtä rakastettu kuin ennenkin ja itse lupaan rakastaa vielä enemmän kuin nyt. 


Anu-Riikka


Mietin pitkään sanaa tulevalle vuodelle. Oli vaikea löytää yhtä sanaa kuvaamaan ajatustani rauhallisesta, aikatauluttomasta ja sopuisasta vuodesta. Läsnäolo sanana pitää sisällään mielestäni useita asioita, joita toivon tulevalta vuodelta. Tarkemmin siitä ja yksityiskohtäisempia kuvia artjournalaukeamasta löydät blogistani.


Maikki-Noora


Minulla ensi vuoden tärkeimmäksi sanaksi nousee Onnellisuus. Toivon onnellista uutta vuotta niin itselle, lähimmäisille, kuin kaikille muillekin. Tuo sana pitää sisällään paljon ja sitä tavoitellessa on pakko keskittyä siihen, mikä sen onnellisuuden itselle tuo. Pitää osata olla läsnä. Nauttia hetkestä. Rauhaa, rakkautta ja pieniä hetkiä <3
Tein artjounalin teosta videon ja se löytyy blogistani.Sanan löytäminen oli todella vaikeaa, kun en halunnut liian kevyttä. Mutta yksi sana on yksi sana! Ja näin valitsin sanan NAUTI!! Toivon, että pysähdyn ensi vuonna enemmän mietitmään ja nauttimaan hetkistä, tapahtumista ja vain hiljaisuudesta. Ettei aina olisi kiire seuraavaa kohti... vaan, että elämä on tässä ja nyt! Joten muistetaan nauttia! Tarkempi selostus tehtystä tagista löytyy täältä!


Minun sanani on luottamus, tai oikeastaan kehoitus:luota. Elämä on toisinaan haastavaa ja luottamus omaan itseensä ja kykyihin ovat hukassa, siksi olisi tärkeää luottaa siihen, että haasteet voi voittaa. Lisää aiheesta blogissani.Olen kiitollinen monesta asiasta. Ja vaikka mitä ensi vuonna tulisi eteen, uskon, että minulla on silloinkin paljon kiitettävää. Päätin tehdä vanhasta suolakurkkupurkista kiitollisuuspurnukan, johon aion ensi vuonna laittaa lapulle kirjoittelemiani kiitollisuudenaiheita. Niitä voi sitten tarpeen tullen aina lueskella. Tarkemman selostuksen purnukasta löydät blogistani.


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!