Sydäntalven kylmyys

Hei ja hyvää alkanutta askarteluvuotta Sinulle,

Huurretta, pakkasta, kimalletta, sinisiä sävyjä. Näistä on Suomen talvi tehty, ja viimein se on saapunut joka puolelle maata!
Tämän viikon teema on siis talvi. Ryhmämme inspiroitui tekemään mm. canvastaulun sekatekniikalla ja kortteja:Sanne

Muutama edellinen talvi oli täällä etelässä kidetalvia; aamuhämärissä kiteet leijailivat ilmassa taianomaisesti. Oksilla oleva lumi muodostui jännittävän mallisista kiteistä, ikäänkuin pylväistä. Otin kuvia niistä ja käytin yhtä kuvaani canvastaulun (20cm x 20cm) lähtökohtana. Sininen hetki, talvinen tarina...


Marikakk
 Inspiroiduin sydäntalven sinestä ja koitin siirtää fiiliksen pikkupojan synttärikorttiin. Tämä iloinen 11 -vuotias miehen alku on innostunut kaikenlaisesta ruuvaamisesta, joten uusi Stampendous leimani pääsi siksi ensimmäistä kertaa käyttöön. Lisäksi kokeilin sinisiä pan pastelleja, finetecin metallihohto sinistä ja pilot parallel -kynien sinistä mustepatruunaa tuli käytettyä projektissa. 
Lisää kuvia ja vinkkejä blogissani. 


Sanna-Kaisa
Koska Frozen taitaa olla tällä hetkellä jokaisen pikkutytön suosikki, lähdin tavoittelemaan vähän samanlaista fiilistä tähän pienen tytön synttärikorttiin. Stanssasin valkoisesta foamista isot lumihiutaleet, jotka ovat siimassa kiinni tuossa kannen ikkunassa. Tyttösen taustalla on läpinäkyvää vellumpaperia ja valkoisella leimattuja lumihiutaleita. Muutamat sinisävyiset paljeltit lisäksi koristeena. Lumihiutaleita, kimalletta, sinistä kylmyyttä.. siitäpä se sydäntalven hyytävyys taitaa koostua. :) Tuttuun tapaan lisää kuvia ja sepustusta työvaiheista löytyy Santun Maja -blogistani.


 Jenni
Minullakin kylmyys tallentui canvas-tauluun (20 cm * 20 cm). Talven kuura ja lumihiutaleiden leikki syntyivät erilaisten sinertävien ja turkoosinsävyisten mistien avulla. Helmiäishohdetta taulu sai Perfect Pearls-puutereiden avulla. Valonkajastus syntyi valkoisella gelatos-puikolla.


Jaana

Ulkona paukkuu reilu -20c  pakkasta, mutta sisällä on onneksi lämmintä askarrella. Talven kylmyys sekä värit innostivat tekemään minut tämän talvisen kortin. Kuvan taustalla on harsoa sekä tylliä, leimakuvaa kehystää helmet. Tylliin liimasin muutamia Swarovskin kristalleja tuomaan pakkaslumen tuiketta.


Siiri
Inspiroiduin tästä vuodenajasta tekemään talvisen synttärikortin ja samalla askarteluinnolla myös kaksi samaan tyyliin toteutettua ATC-korttia. Onhan nyt Etelä-Suomessakin vihdoinkin lunta! Laitoin lisää tarkentavia kuvia blogiini. :)


Elina
Sain joulun alla käsiini muutaman Piia Kedon suunnitteleman Piilopaikka Talvi -kuvioisen kartonkiarkin. Taiteilijan alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen askartelin kuvioista kollaasitekniikalla kortteja. Käy blogissani katsomassa lisää kuvia!Inspiroidu talvesta, askartele työ ja jaa se Paperillan lukijoille. Voit voittaa hienon leimasinpalkinnon!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!