Muistetaan ystävää

Hei!
Ystävänpäivää vietetään ihan pian. Mikä onkaan mukavampaa kuin askarrella jotain ihanaa hyvälle ystävälle! Tässä esittelemme Paperillan tiimin vinkit ystävänpäiväkortteihin.


 

Tänä vuonna halusin tehdä sydämellisen kortin. Leikin taustalla Brusho-väreillä ja nalleleiman värittämisessä käytin Distess Ink -musteita. Tykkään kovasti vesivärin tyylisestä jäljestä. Käy kurkkaamassa blogistani vinkkejä tämäntyyppisen kortin tekoon.


MarikaKK

Kahden kynän taktiikalla ja super GLAMOURILLA päätin toteuttaa tämän vuoden
ystävänpäiväkortteja. Arvaatkin, mihin väriin Wink Of Stella sivellintussien kanssa päädyin.
Lisää kuvia, linkkejä ja vinkkejä blingbling -korttien valmistukseen löydät blogistani!


Sanne


Piirsin ja leikkasin onnentoivottajan ojentamaan 1:12 -kokoisen ruusun ystävälle ja kiinnitin kuvan  3D-teipillä. Kokosin ruusun Bonnie Lavishin nukkekoteihin tarkoitetusta DIY-pakkauksesta. Saaja voi irrottaa sen ja käyttää sitten omassa nukkisprojektissaan. Halusin korttiin jo vähän keväisen ja tyttömäisen fiiliksen! Lisää blogissani.


Jenni
 
Ystävänpäiväkortit valmistuvat hetkessä leimaillen ja musteilla sotkien! Taustoissa on erivärisin mustein leimailtu kukkia ja tekstejä ja keskelle on kehystetty mustalla kartongilla leimattu tyttöryhmä.


Sanna-Kaisa

Ystävänpäiväkorttiin halusin välttämättä jotain suloista ja herttaista, joten valitsin leimakuvaksi sympaattisen oravan. Se sai kaverikseen muutaman pilvenhattaran, jotka nostin 3D-tarroilla taustasta esiin. Taustan tein sabluunan läpi vaaleanpunaiseksi värjätyllä gessolla. Helmet ovat Pearl Maker -kynästä. Koristeeksi vielä pyörittelin valkoista lankaa oravan ympärille. Santun Maja -blogistani löytyy lisää kuvia kortin yksityiskohdista. :)
  
Jaana
 
Unisieppari poistamaan ystävän pahat unet, tällä ajatuksella lähdin toteuttamaan tätä Ystävänpäivän korttia. Väreiksi valikoitui raikkaan sinisen sävyt. Väritin leiman DI-markkereilla ja sen jälkeen leimasin. Lisänä muutamat timangit tuomaan blingblingiä.  

Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille Paperilla-blogin lukijoille!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!