Koristellaan jääkaappi magneeteilla


Tervetuloa jääkaappimagneettipostauksen pariin. Paperillan tiimi on kehitellyt inspiroivia projekteja kaikkien iloksi. Käy tsekkaamassa myös upeiden tekijöiden blogeissa!

Kotia on kiva kortistella valokuvilla eri tavoin, ettei ne vaan jäisi koneelle tai albumeihin. Tein valokuvasta magneetin keittiöön jääkaapin oveen. Tämä on aika yksinkertainen tehdä, mutta kuitenkin tosi hieno muisto jokapäiväseen elämään. Blogistani löytyy vinkkejä tämän tekemiseen.


Elina
Meillä jääkaapin ovessa on ainakin tusina erilaista magneettia. Niillä harvoin kiinnitetään tärkeitä papereita oveen, vaan ne ovat paikoillaan vain koristeina. Matkamuistomagneettien lisäksi ovessa on pari mietelausekoristetta, joiden jatkoksi tämä kalateemainen päätyi.
Magneetti on ATC-kortti, jonka taakse on liimattu magneettiteippiä. ATC-kortin koko on juuri sopiva myös tähän tarkoitukseen!


Tein siskoni muksuille tehtävälistat magneetin muodossa, nyt saa mukulat valikoida päivittäiset
tehtävänsä ihan itse :) Tästä pääset katsomaan, miten nämä valmistin ja alekoodilla 
"marikakk" saat -15% käyttämistäni finetec väreistä Suomen Taidetarvikkeesta! Lisää tietoja blogissani, klik.


Omaan magneettini hyödynsin pilttipurkin kantta, jonka sisäpuolta päätyi koristamaan kukkarykelmä. Ohjeet oman magneetin tekemiseen löydät Pastellipäivä-blogistani.

Taru
 
Tein  magneetin tagipohjalle stanssaten niin tagin kartonkista kuin magneettitaustan levystä. Vaihe vaiheelta näet työn valmistumisten blogistani!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!