Halloween lähestyy


Heippa jälleen!

Halloween lähestyy kauheaa vauhtia! Paperillan tiimi on tällä kertaa ideoinut kammottavan hienoja halloween-töitä. Katso ja inspiroidu:


Jenni

Halloweenin kunniaksi on hyvä hullutella Art Journal-sivulla. Minulla on aiheeseen juuri hyvin sopivia Octobode Factoryn leimoja, jotka viimein sain käyttöön. Värityksessä on käytetty akryylimaaleja taustaan, gelatoksia & Big Brush-kyniä & valkoista ja mustaa maalikynää leimakuviin.


Löysin Halloween-muotokuvia, joissa kuva vaihtuu, kun sitä katsoo eri kulmasta. Tein kuvilla omat Halloween-kortit vanhoilla paperinpaloilla ja erilaisilla koristeilla. Käy kurkkaamassa blogistani herrasväen (karmivat) todelliset kasvot - jos uskallat!


Suvi
Pyhäinpäivänä ikkunat koristellaan lepakkoruusukkeilla, katso lisää blogistani!


Anu-Riikka
Meillä lasten synttäreitä juhlitaan vuoden valoisaan aikaan keväällä ja kesällä. Vuoden pimein aika - ja muutoin pitkä juhla väli - houkuttaa pitämään kekkereitä. Ehkä siksi jo muutamana vuonna meillä on ollut Halloween juhlat. Tuvan täydeltä outoja otuksia noidista kummituksiin, kuten tässä 3D-kortissa. Kokonaisuuden löydät blogistani.


Elina
Vaikka tämä leimasinkuva on hieman karmiva, kallon hymy tarttuu! Kiinnitin tusseilla väritetyn kuvan kerrokselliseen tagi-alustaan, ja koristelin muutamalla muovisella hämähäkillä.
Käy katsomassa lisää kuvia blogissani.


Vietetäänkö teillä Halloween-juhlia? Entä koristatko kotia hauskassa Halloween-hengessä? Syntyykö kurpitsoista lyhtyjä pihamaalle? Askarteletko Halloween-kortteja? Kerro lisää kommenteissa!

Mukavaa viikkoa kaikille!
1 kommentti

  1. Olen joka vuosi askarrellut Halloween-kortteja ja oikein harmittaa että tänä vuonna en ehdi. Vime vuonna koristelin kotia kovasti,tänä vuonna en ehdi sitäkään:/. Ensi vuonna!!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!