Ideoita paketointiin!


Kauniita paketteja on ihana tehdä, antaa ja saada. Kun saa huolella paketoidun paketin ja näkee, että sen tekemiseen on nähty vaivaa, tulee itselle hyvä mieli - se on merkki siitä, että antajalla on lahjassaan sydän mukana. 

Paketointi on mukavaa puuhaa, ja ainakin minä tykkään tehdä persoonallisia paketteja. Ne voivat olla lahjan saajan näköisiä tai paketin ulkoasu voi kertoa jotakin sen sisällöstä.
Lahjan voi kääriä paperiin tai kankaaseen, tai voit tehdä lahjapussit ja rasiat alusta alkaen itse. Paperin voi kuvioida leimaamalla, piirtämällä tai vaikka seulapainon avulla. Pakettikortti kruunaa ja viimeistelee ajatuksella paketoidun lahjan.

Innostu ja inspiroidu!

Suvi
Keräsin tähän muutamia ideoita tekemistäni paketeista ja pakettikorteista. Tykkään voimapaperin rouheasta ilmeestä ja kierrätysmateriaaleista kuten kirjansivujen hyödyntämisestä koristelussa. Ja psst. taikataikinasta syntyy kivat tagit! Lisää ideoita blogissani!

Jenni

Minä päätin tänä(kin) vuonna paketoida lahjat simppelisti ja käyttää paketeissa perinteisiä joulun värejä. Lahjat käärin voimapaperin tapaiseen kääreeseen, ja koristeissa käytin ripauksen punaista ja vihreää. Lisää kuvia paketeista löydät blogistani.

Anu-Riikka

Matti Myöhäisenä joulupakettien paketointi kuuluu ihan niihin kaikkein viimeisiin tehtäviin aaton aattona, mutta tämän pienen korulahjapussukan tein valmiiksi jo aikaa sitten. Siihen käytin itse saamaani paperipussukkaa, jonka tuunasin gelliprintatulla paperilla, stanssatuilla lumihiutaleilla ja nauhalla, joka toivottaa: Merry Christmas! kuten asiaan kuuluu.


Mukavaa joulunodotusta toivottaa Paperillan väki!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!