Tehdään itse leimasin!

Upean inspiroivaa uutta vuotta kaikille!!

Meidän tiimi inspiroitui heti tekemään itse leimasimia eri tavoin. Näillä leimaisimilla olemme tehneet teille valmiita töitä näytille. Tarkempaa tietoa miten ja millaisia leimoja on syntynyt, niin näet linkien takaa!

Minä tein taustaleimasia skräppäystä varten pyyhekumeja kaivertamalla. Tarkempaa tietoa vaiheista ja valmiista leimasimista löydät täältä!


Innostuin leimasin haasteesta niin, että väsäsin kokonaisen aakkoston, jolla tein muutamia
inspiroivia tekstejä työhuoneelleni. Näillä värikkäillä tauluilla inspiraatio taas lähtee käyntiin.
Ohjeet ja lisää kuvia löydät blogistani, TÄÄLTÄ!Tein muutamia leimasimia itse ja olen enimmäkseen leimannut maalia niiden kanssa (tästä blogiin). Kuten myös näissä ATC-korteissa. Taustalla on kaksi tekemääni leimaa. Leimojen tekeminen on kivaa, eikä niiden edes tarvitse olla täydellisen näköisiä. Tykkään niiden tuomasta epätarkasta jäljestä.

Jenni

Olen aikaisemmin tehnyt leimasimen softiksesta stanssaamalla, mutta tällä kertaa päädyin kaivertamaan taas leimasimia kumista. Erityisesti taustaleimasimien tekeminen itse on helppoa, sillä ne ovat usein pienikokoisia ja pieni epätarkkuus vain on hyvästä. Käytin leimojani tämän art journal-sivun taustassa. Lisää vaihekuvia löydät blogistani.

1 kommentti

Kiitos viestistäsi!