Väriä maalein ja maalikynin


Art Journal on ollut nyt parin vuoden ajan minun juttuni. Oman kirjan kokoaminen päivän fiiliksen ja uusien inspiraatioiden mukaan on suorastaan terapeuttista. Minun kirjani eivät ole täydellisiä, vaan ne ovat ihana sekametelisoppa tekniikkakokeiluja, onnistumisia ja mahalaskuja. Osa töistä on kesken ja odottaa uutta inspiraatiota.


Paperillaan tein kokeiluja erilaisilla väreillä: misteillä, akryylimaaleilla ja maalikynillä, leimoilla ja maskeilla. Kukat on leimattu Chocolade Baroquen kukkaleimoilla misteillä suihkutetuille kopiopapereille. Suihkutin papereille ensin vettä, jotta sain tummatkin sävyt leviämään ohuemmin niille.


Leikkasin kukat irti papereista ja sommittelin ne akryylimaalein, maskein ja kohopastoin tehdyn taustan päälle. Jatkoin taustan työstämistä vielä maaleilla ja hopeavahalla, kun olin liimannut kukat paikalleen.


Työstin kukkia vielä lisää maalikynillä, gelatoksilla valkoisella kynällä ja kimalleliimalla. Saman tein myös stanssatuille kirjaimille (Sizzix). Niitä korostin myös mustalla tussilla reunoista.

Työ on minulle iloinen väripläjäys keskelle pimeätä talvea!

3 kommenttia

Kiitos viestistäsi!