Kesä, kirjat ja kirjanmerkit

Hei!
Kohta alkaa kesäloma ja silloin on ihanaa lukea rauhassa kirjaa laiturilla, hiekkarannalla tai omassa nojatuolissa teekupposen kanssa. Kun lukemiseen tulee tauko, voi kirjan väliin sujauttaa itsetehdyn kirjanmerkin. Tässä Paperillan tiimin ideat itsetehdyiksi kirjanmerkeiksi:Jenni

Silhuettileimat ovat suosikkejani niin korteissa kuin art journal töissä. Erityisesti ne sopivat värikkäisiin taustoihin, mitä yleensä teen. Lisää tietoa tämän kirjanmerkin tekemisestä löytyy blogistani.


MarikaKK

Tällä kertaa käytin vanhoja harjoituspapereita hyödykseni. Niissä oli valmiiksi jo tekstiä, lisäsin
vain roiskeita, kukkasen ja vähän vihreetä kesän kunniaksi. Reunat revin fiskarsin aaltoviivoittimen
avulla, sain niistä hieman revityn näköiset. Lopuksi muutama kultapisara päälle ja valmista on.


Siiri

Lukemisesta on paljon loistavia sitaatteja ja päätin laittaa yhden tekemääni kirjanmerkkiin. Kokeilin aiemmin uusia tekniikoita gelli-levyllä ja käytin sitä värikkäänä taustana tähän kirjanmerkkiin, joka sujahti heti jo lukemaani kirjaan. Blogistani löytyy lisää kuvia.


Elina


Näihin kirjanmerkkeihin käytin vesiliukoisia ja nestemäisiä Distress Stains -värejä ja resist-tekniikkaa: Aloitin leimaamalla tekstin korttipohjaan, kohokuvioin tekstin valkoisella kohopulverilla ja värjäsin Distress-väreillä. Kuumennettu kohojauhe hylkii kevyttä, nestemäistä väriä, jolloin valkoinen teksti korostuu värikästä taustaa vasten. Lisää kuvia nähtävissä blogissani.

Taru

Minä päätin tehdä täksi kesäksi kirjoihini oikein jätti kirjanmerkin. Mixedmedia tekniikalla tehty kirjanmerkki, joka voisi olla myös valmistuneelle onnittelukortti samalla. Tarkempia tietoja kirjanmerkistäni löydät täältä!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!