Suuri DT-haku

Paperilla -lehti etsii uusia bloggaajia! Meillä on superkiva tiimi ja etsimme uusi mukavia askartelijoita tekemään kanssamme Paperillaa!


Paperilla -bloggaaja

Etsimme uusia bloggaajia Paperilla -lehden blogiin täydentämään joukkoamme. Oletko sinä innostunut ja luova askartelija? Hallitsetko oman tyylisi ja oletko valmis inspiroimaan myös muita?
Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda osaamistasi esille täällä blogissa.

Paperillan bloggaajana teet yhden postauksen kuukaudessa tänne blogiin. Postaus rakentuu kuvista ja tekstistä niin, että täällä Paperillan blogissa julkaistaan johdanto ja lukija klikkaa itsensä sinun blogiisi lukemaan lisää. Aihe alueet vaihtelevat ja sinulla on mahdollisuus tehdä juuri sitä mistä olet eniten innostunut. Paperilla -lehden bloggaajilla on mahdollisuus saada pieniä tuotelahjoituksia sponsoreilta, mutta pääasiassa palkkana on hyvä mieli ja oman työn esille saaminen. Bloggaajan nimi ja kuva liitetään Paperilla -lehden sivupalkkiin.

Paperilla haaste tiimi

Paperilla haluaa olla entistä enemmän yhteisöllinen ja nostaa enimmän esille teidän lukijoiden töitä. Haasteet ovat tapa nostaa esille taitavia tekijöitä. Haasteiden toteuttamiseen tarvitsemme tiimin. Tiimillä on tukenaan koko Paperilla lehden porukka, mutta heidän tehtävänään on ensisijaisesti innostaa muita askartelijoita kuukausihaasteen merkeissä.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on pyörittää sekä skräppäyshaastetta, että korttihaastetta. Kumpikin haaste innostaa askartelijoita kerran kuukaudessa tarttumaan askartelutarvikkeisiin ja luomaan jotakin  uutta ja inspiroivaa. Haasteita pyörittää haastetiimi, jonka jäsenet luovat kerran kuukaudessa oman työnsä muita inspiroimaan. Haastetiimiläisen työhön sisältyy myös jokaisen osallistuneen työn kommentointi. Voit hakea sekä korttitiimiin, että skräppäystiimiin tai molempiin.

Lisäksi haussa on Paperillan korttitiiminvetäjän paikka. Hänellä on vastuu myös haasteen pyörittämisestä. Tiiminvetäjä ideoi yhdessä tiimin kanssa haasteita ja vastaa postausten ja oman tiiminsä toiminnasta. Tiimin vetäjän nimi ja kuva liitetään Paperilla -lehden sivupalkkiin.Yleistä hakemisesta

Paperilla etsii joukkoonsa erilaisia askartelijoita. Olipa tyylisi runsas, taiteellinen tai hyvin yksikertainen, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Meillä on facebookissa lähes 1500 tykkääjää. Tulemalla mukaan Paperilla tiimiin saat töillesi näkyvyyttä ja pääset tekemään yhteistyötä muiden innostuneiden askartelijoiden kanssa. Jokainen tiimiläinen saa linkin blogiinsa Paperilla -lehden blogista.

Odotamme, että pystyt sitoutumaan sovittuihin aikatauluihin ja käytät facebookkia. Facebook toimii tiimin välisenä keskustelukanavana. Toivomme hakijoilta perustaitoja bloggaamiseen ja riittäviä valokuvaustaitoja.

Hae tiimiin mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen minna@emmo.fi otsikolla DT-haku + nimesi. Kerro sähköpostissa:

  • mihin tehtävään haet
  • blogisi
  • lyhyesti oma askarteluhistoriasi 
  • askartelutyylisi, lempiprojektisi
Hakuaika päättyy 31.7.2014

Tervetuloa mukaan!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!