Kesäkitit


Täällä pohjoisella pallonpuoliskolla eletään keskikesää, vaikka säästä tai lämpötiloista sitä ei välttämättä huomaakaan. Digikiteissä vuodenkierto näkyy todella selkeästi ja juuri nyt eletään kesäkittien sesonkia. Poimin muutamia esille nousevia kesäteemoja, juuri nyt "kuumaa kamaa" ovat:
Aurinko 
Ranta
Puutarha
Matkailu 
Heinäkuun neljäs (4th of July)


Ostaessasi digitarvikkeita, älä anna kitin teeman rajoittaa! Tarkastelemalla kittiä tarkemmin voi nähdä teeman "läpi" ja löytää aarteita ihan arkistenkin sivujen tekemiseen. Useimmiten kiteissä on mukana myös neutraaleja kuviopapereita sekä lisäksi nappeja, ompeleita, maaliroiskeita jne. joita voi hyvin käyttää, vaikka ei juuri kitin teeman mukaisesti skräppäisikään. Haastavimpia ovat varmaan juurikin nuo 4th of July -kitit, mutta jos sini-puna-valkoinen värimaailma kiehtoo, voi niilläkin skräpätä tosi kivoja sivuja.

Jos haluat nähdä millä kitillä skräppäsin ja minkälaisen sivun sain aikaiseksi, klikkaa tästä blogiinisamalla löydät myös linkit yllä näkyviin digikitteihin.Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille lukijoille :) 
Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!