Paperilla mukana keräämässä varoja lastensairaalalle!

Edelliseen korttikeräykseen osallistui valtavasti ihmisiä ja se oli huippu menestys. Kiitos siitä jokaiselle osallistuneelle! Osa on jo ehtinyt kyselemään seuraavaa projektia. Se tulee tässä!
Eli tällä kertaa haemme itsetehtyjä joulukortteja, jotka myydään marraskuussa Tampereen kädentaitomessuilla 5€ hintaan. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi lastensairaala 2017 hankkeelle. Voit osallistua keräykseen lähettämällä kortit sellofaaniin pakattuna yllä olevessa ilmoituksessa kerrottuun osoitteeseen tai ostamalla korttisi Paperillan ja Ihana -lehden osastolta Tampereen messuilta!

Auttaminen on nyt helppoa ja mukavaa! 
Kopioi alla oleva kuva blogiisi ja linkitä se tänne keräyksestä kertovaan postaukseen, niin saamme mahdollisimman monet askarteliat mukaan talkoisiin.Tervetuloa mukaan!


6 kommenttia

 1. Huippuidea. Tähän on lähdettävä ehdottomasti mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Korttikeräys oli viimeksi niin suuri menestys, että haluamme jatkaa uudella hyväntekeväisyys projektilla!

   Poista
 2. Tämä on hyvä syy kaivaa askartelutarvikkeet esiin!

  VastaaPoista
 3. Tämähän on kiva idea! Mutta kun juuri nyt sattuu olemaan aika heikosti itsellä tallessa jouluisia korttitarpeita, voiko tosiaan osallistua myös muilla onnittelukorteilla, kuten tuossa mainoksessa lukee?

  VastaaPoista
 4. Mulla olisi vaikka kuinka paljon kortteja, mutta ei yhtään joulukorttia. Voisiko tosiaan lähettää ihan onnittelukorttejakin?

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!