Kortteja kuviopapereista

 

Hei kaikki! Tein kesäisiä ja värikkäitä kortteja kuviopapereista ja pahvikehyksistä. Sarjaan kuuluu kolme samanhenkistä, mutta kuitenkin hieman erilaista korttia, jotka ovat melko yksinkertaisia, mutta kuitenkin näyttäviä.


Leikkaamalla irti kuviopaperin kukkia, saa sommiteltua kauniita koristerykelmiä. Taivuttelin hieman kukkasten terälehtien reunoja, jotta kolmiuloitteisuus korostuisi. Taustalla olen käyttänyt samaa kuviopaperia, joten kuvio toistuu. Käytin leikkaamiseen pieniä saksia, mutta toiset tykkäävät käyttää mieluummin sormiveistä. Melkoista näpertelyähän leikkaaminen ja sommittelu on, mutta minusta se on mukavan rentouttavaa puhaa.

Pahvikehyksen olen värjännyt nestemäisellä vesivärillä. Pahvikehyksen taustalle laitoin rauhallisempaa kuviopaperia, jotta pahvinen numero erottuu paremmin.


Toisessa kortissa näyttävä kuviopaperi ei mielestäni kaivannut koristeita, joten lisäsin vain kukkasen, jonka olen saanut joskus kauan aikaa sitten. Ohjeita kukan tekemiseen löytyy googlettamalla sifonkikukka. Oletko sinä tehnyt sifonkikukkia? Jos olet, lisää toki kommenteihin linkki omaan blogiisi.


Kolmannessa kortissa pahvikehyksen sisällä on tarra, jossa oli kiva teksti. Lisäksi laitoin vain pari kankaista dinosaurusta. Yksinkertaista todellakin!


Lisätietoja Basic Grey:n tuotteista löydä täältä. Käyttämäni sarjan nimi on Spice Market.

2 kommenttia

  1. Onpas tosi hienoja! Paperi on kyllä niin kiva, että menee het´ must have-listalle.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!