Paperilla -lehti lopettaa kannattamattomana

Hei ystävät!

Valitettavasti joudun ilmoittamaan, että Paperilla –lehden julkaiseminen joudutaan lopettamaan kannattamattomana. Lehteä lähdettiin tekemään rakkaudesta paperiaskartelua kohtaan ja halusta jakaa intoa ja inspiraatiota muille harrastajille.

Valitettavasti lehti ei kerännyt riittävästi tilaajia tai mainostajia, jotta sen painokulut olisi voitu kattaa. Joudummekin raskain mielin ilmoittamaan, ettei lehteä pystytä enää tekemään.

Lehteä on tehty talkoovoimin, tekemisen ilosta, mutta painaminen, postittaminen ja tilausten hallinta on kaikki maksanut. Valitettavasti emme saa näitä kuluja katettua.

Joulun Ihana –lehdessä tulee olemaan Paperilla extra, joka lähetetään kaikille tilaajille. Pyydänkin teitä ottamaan yhteyttä paperilla@inspia.fi kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lämmin kiitos kaikille lehden tilaajille, lukijoille, mutta ennen kaikkea kaikille niille lahjakkaille ja innostaville suomalaisille askartelijoille, jotka halusivat olla mukana tekemässä lehteä ja jakamassa inspiraatiota kanssamme!

Paperilla jatkaa elämäänsä blogina, jossa inspiroidutaan ja jaetaan ideoita entiseen malliin.


Kiitos kaikille vielä kerran, oli ilo tehdä tätä kanssanne!


9 kommenttia

 1. Voi ei tosiaan, tykkäsin todella.

  VastaaPoista
 2. Harmillista, mutta valitettavasti Suomi on turhan pieni maa tälläiseen. Seurataan blogia jatkossakin innokkaasti!

  VastaaPoista
 3. VOIH ei...................................................................................

  VastaaPoista
 4. Voi harmi. lehdessä oli niin monipuolisesti kaikkea askarteluun. No blogin seuranta jatkuu... Kiitos näistä ihanista lehdistä jotka tilaajana jo olen saanut !!!

  VastaaPoista
 5. Voi harmi.. :/
  Kiitos, kun sain olla mukana, ja hyvää jatkoa blogille!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!