Paperillan DT-esittelyt jatkuvat!

Hei!
Paperillan uuden Design Teamin esittely jatkuu: Tänään tutustutte Jonna Saariniemeen, Anne Sieväseen, Suvi Siipolaan ja Siiri Viljaseen:


Jonna SaariniemiJonnan Pieni Koristekauppa Facebookissa

Hei, olen Jonna, kolmekymppinen oikeustradenomiksi opiskellut riihimäkeläinen. Arkeni kuluu kahden energisen pojan ja hajamielisen aviomiehen kanssa. Oma aika alkaa silloin, kun saan persuksen penkkiin ja askartelut eteeni. Nautin uuden ja uniikin tekemisestä - niitä syntyy päähänpistoista, kaupan tavaran tarpeesta tulla tuunatuksi ja tilauksesta.

Onni koostuu pienistä asioista ja yksinkertaisista jutuista!
Terveisin, Jonna


Anne Sievänen


Olen Anne Sievänen, lempinimeltäni Sanne, 53-vuotias, innokas askartelija Lahdesta, joka harrastaa periaatteella, kaikkea pitää kokeilla. Paperia olen rakastanut pikkutytöstä asti, luultavasti siksi, että paperista on niin moneksi! Teen ATC-kortteja, onnittelu-/sesonkikortteja, scrapbook-albumeita, sisustuskoristeita, altered art –tyylisiä roomboxeja. Harrastan myös nukkekoteja, joihin voi keksiä paperisia juttua rajattomasti.

Paperi on haurasta, mutta kuitenkin kestävää ja paperilla voi harrastaa ekologisesti. Monet rakkaimmista aarteistani ovat paperia; lasten ja omat askartelut, vanhat valokuvat, vanhat kortit, paperinuket, kirjeet. Askartelusormet naputtavat jo kärsimättömästi, en malta odottaa tulevaa Paperilla –blogin syys-kevätkautta!
Terveisin, Sanne


Suvi Siipola


Olen Suvi, 31-vuotias, Etelä-Pohjanmaalla asuva kahden lapsen kotiäiti, taskussa tekstiiliartesaanin ja koulunkäynninohjaajan tutkinnot.

Erilaiset kädentaidot kuten paperiaskartelu, DIY-jutut, valokuvaus, digiskräppäys, huovutus, painokangas, blogin ylläpito - kaikki ovat lähellä sydäntäni. Käytän töissäni paljon kierrätysmateriaaleja, ja tykkäänkin hamstrata kaikenlaista materiaalia kaapit täyteen, joista sitten voin myöhemmin väkertää jotakin uutta. Mielelläni myös etsin vaihtoehtoisia tapoja tehdä asioita, ilman, että aina tarvitsisi omistaa erilaisia laitteita ja välineitä.

Askartelen ja puuhastelen joko omaksi ilokseni tai sitten muille lahjaksi. Lapsille on myös kiva tehdä kaikenlaista ja somistusjuttuja blogistani löytyy mm. syntymäpäiviä ja muita juhlapyhiä ajatellen.
Kädentaitojen tekeminen on eräänlainen henkireikä - sen kautta voin toteuttaa itseäni ja saan aikaa itselleni. Toivon silti, että myös muut voisivat saada inspiraatiota ja ideoita tekemisistäni.
Terkuin, SuviSiiri ViljanenSuvussani on paljon käsityöntekijöitä, joista innostus kädentaitoihin on todennäköisesti saanut juurensa. Olen lapsesta asti tehnyt erilaisia käsitöitä, mutta paperiaskartelu on nyt jo monta vuotta ollut lempikäsityöni. Korttien tekeminen on minulle luovaa terapiaa, jonka kruunaa vastaanottajan ilo. Tänä vuonna olen innostunut siitä vieläkin enemmän, kun astuin mixed median ihmeelliseen maailmaan.

Vielä on paljon uutta opittavaa, koska tekniikoiden ja materiaalien yhdistämisessä on rajattomasti mahdollisuuksia. Oppimista ja testaamista siis riittää eli tylsä tämä Paperillan kausi ei missään nimessä tule olemaan. Innostutaan yhdessä maaleista, kohopastoista ja kaikenlaisesta materiaalista! Askartelumaailma on loputtoman suuri.
Terveisin, Siiri


Tervetuloa tiimiin Jonna, Anne, Suvi ja Siiri!


Paperillan blogin emäntänä toimin minä, Elina:

Elina StrömbergHei, olen Elina, neljänkympin rajapyykin ohittanut askartelija Vantaalta. Perheeseeni kuuluu askartelumyötämielinen mies sekä kaksi kouluikäistä lasta. Askartelu tuottaa minulle valtavasti iloa ja se on tärkeää vastapainoa kiireiselle työlle; pääasiassa skräppään ja teen kortteja, ja leimailu ja erilaiset mixed media -tekniikat ovat sydäntä lähellä. Paperi on niin mahtava materiaali!

Olen tehnyt käsitöitä ihan lapsesta asti, ja jos aikaa on, tykkään myös neuloa, virkata ja ommella. Ideoita on aina niin paljon enemmän kuin aikaa niiden toteuttamiseen!

Uskon, että Paperillan uudesta kaudesta tulee kerrassaan upea - niin hieno tiimi meillä on tätä blogia tekemässä! Julkaisemme täällä uutta joka keskiviikko - tervetuloa matkaamme!

t. Paperillan Elina

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!