Tässä on uusi Paperillan Design Team!

Hei,
Paperillan uuden design teamin haku päättyi viime lauantaina. Hakemusten suuri määrä ja hakijoiden huikea taso todella lämmitti mieltä, ja viime viikot ovat kuluneet ihania tekstejä lukiessa ja inspiroivia kuvia katsellessa. Kiitos ihan jok'ikisestä!

Arvatenkin tiimin jäsenten valinta oli todella vaikea tehtävä ja tuntui kurjalta, ettei kaikkia hakijoita voinut ottaa mukaan. Uusi tiimi on ihana sekoitus eri askartelualojen taitajia ja uskon vahvasti, että tällä porukalla teemme Paperillan blogista todellisen askartelijan ideapankin, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Mukana on kortintekijöitä, skräppääjiä, kierrätysmateriaaleista loihtijoita, mixed media -taiteilijoita, ATC-kortteilijoita, art jounaling -tekijöitä, tuunaajia, koriste-esineiden valmistajia, kalligrafiataituri ja nukkekotivirtuoosi. Rakastamastamme paperista on moneksi, ja odotan innolla näkeväni, mihin se taitavien Paperillan tekijöiden käsissä taipuukaan!

Paperillan DT 2015-2016

Jaana Hostikka
Taru Jehkonen
Maikki-Noora Karvinen
Marika Koskimäki-Ketelä
Jenni Kurki
Jenni Kylmäkoski
Anu-Riikka Lampinen
Sanna-Kaisa Mäkelä
Jonna Saariniemi
Anne Sievänen
Suvi Siipola
Siiri Viljanen


On aika antaa puheenvuoro uudelle tiimille. Kädentaitajat esittelevät itsensä omin sanoin täällä Paperillan blogissa tänään, huomenna ja torstaina. 

Nyt pääsette tutustumaan Jaana Hostikkaan, Taru Jehkoseen, Maikki-Noora Karviseen ja Marika Koskimäki-Ketelään:


Jaana Hostikka


Hei, miä oon Jaana Hostikka ja mutkien kautta olen  päätynyt Kotkasta Kajaaniin.
Minun perheeseeni kuuluu avopuolison lisäksi kaksi westie koiraa.
Askartelu ja käsillä tekeminen on aina kuulunut elämääni ja joka päivä löydänkin itseni askartelupöydän äärestä tai sitten sohvannurkasta neule- tai virkkuutyö kädessäni.

Pääasiassa tykkään tehdä kortteja ja juuri korttien myötä hurahdin syvälle askartelun maailmaan. Täällä Kajaanissa järjestetiin korttiaskartelutapahtuma johon ystävä houkutteli lähtemään ja se on ollut menoa siitä lähtien. Hurahtamisen myötä innostuin myöskin pitämään blogia missä esittelen askartelutöitäni. Bloginimeni on Hurja Hilma.

Innostun herkästi uudesta ja minua ei tarvitse paljoa houkutella mukaan kokeilemaan milloin mitäkin uutta. Askartelussa on se mahtavaa, että vain taivas on rajana (tai oma mielikuvitus). 

Ihanaa askartelusyksyä teille ja innostutaan yhdessä! :) 
Terkuin, Jaana


Taru Jehkonen


Hei! Minun nimeni on Taru Jehkonen. Minut tunnetaan myös bloginimelläni Jehkotar.  
Olen kahden teini-ikäisen pojan äiti ja askartelun löysin elämääni keväällä 2007. Askartelun aloitin 3D-korteilla, mutta hyvin pian tuli selväksi, että leimailu on minun juttuni. Ensimmäisen blogini perustin elokuussa 2007 ja sitä myötä sosiaalinen media on ollut tärkeä osa minun askartelua ja verkostoitumista. 

Seuraavaksi elämääni tuli skräppäys, mixed media sekä art journal. Rakastan vahvoja värejä, leimoja, kerroksia ja selkeitä linjoja. Mielialan mukaan askartelen hyvin pelkistetystä ja simppelistä runsaaseen ja sotkuiseen.  Tämän hetken suuri intohimoni on uuden oppiminen, kokeminen, kursseilla käyminenja elämykset liittyen askartelun maailmaan. 
Terveisin, Taru


Maikki-Noora Karvinen


Hei!
Minä olen vielä kolmeakymppiä kulkeva kahden tyttären äiti, joka innostui askartelusta korttien kautta muutama vuosi sitten. Sen jälkeen se onkin ollut menoa. Olen askartelumatkallani oppinut paljon uutta. Olen kulkenut korttien kautta mixed mediaan ja artjournaliin. Lisäksi teen myös tuunaamista, skräppäämistä, piirtämistä ja maalaamista. 

Pidän tuotoksistani kirjaa KortteiluFlow-blogissani, jonka kautta olen opetellut pikkuhiljaa ottamaan valokuvia sekä tekemään tekniikoistani tutoriaaleja ja videoita. Käsillä tekeminen on ollut aina sydäntäni lähellä ja tällä hetkellä teen askartelupöytäni ääressä juuri sitä mikä sillä hetkellä tuntuu hyvälle. Aina en tiedä mitä lopputuloksesta tulee, mutta se matka on tärkeintä. Toivotan sinutkin mukaan askartelun kokoiselle matkalle!

Terkuin, Maikki-Noora


Marika Koskimäki-Ketelä


Olen Marika Koskimäki-Ketelä, nelikymppinen kuvataiteilija, valokuvaaja ja kalligrafi Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta Ilmajoelta.

Kalligrafiaa olen opiskellut toistakymmentä vuotta, mutta rakkaus kirjaimiin, muotoihin ja väreihin roihuaa edelleen.

Kynät, terät ja siveltimet ovat intohimoni, mutta kirjoittaminen onnistuu yhtä hyvin katuharjalla tai kuusenoksilla. Kursseillani ja niin suomalaisissa kuin ulkomaalaisissakin aikakauslehdissä esitellyissä projekteissani kannustan kädentaitojen harrastajia leikilliseen luovuuteen. Ilo kirjoittaa työhön piiloviestin: nämä kirjaimet on tehty rakkaudella.

Tällä hetkellä teen kirjaimiin ja tuunaukseen liittyviä projekteja mm. Taika- ja Ihana-lehtiin sekä blogiini. Opetustyö ja tilaustyöt kalligrafian parissa pitävät minut kiireisenä. Rakas ”lapseni” eli kirjani ”Iloisia Kirjaimia – Oikeilla Välineillä” julkaistiin 2014 USA:ssa nimellä Happy Lettering with the Right Tools.
Terveisin, Marika


Tervetuloa tiimiin Jaana, Taru, Maikki-Noora ja Marika!
Huomenna esittelyt jatkuvat - olethan kuulolla!

t. Paperillan Elina

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!