Askartelijan kirjahyllyssä

Askartelukirjoja


Aloitan varoittamalla, olen äärimmäisen suuri kirjojen ystävä. Vaikka internet tarjoaa rajattomat mahdollisuudet inspiraation etsimiseen, olen perinteisten kirjojen suurkuluttaja. Kirjahyllyni pullistelee erilaisia kirjoja, sillä tapani on myös aloittaa harrastus kuin harrastus sillä, että hankin aiheesta kirjallisuutta. Niinpä kirjahyllystäni löytyy kirjoja hamstreista, hevosten kautta kokkaukseen ja askarteluun. Rakastan katsella kuvia, etsiä inspiraatiota ja ideoita. En koskaan noudata ohjeita, mutta ainakaan en voi väittää, etteikö minulta sellaisia löytyisi.


Isäni tapaa sanoa: rahas ei mee hukkaan, jos laitat ne kirjaan taikka kukkaan. Ja tätä viisautta olen elämässäni pyrkinyt noudattamaan.

Kirjat ovat hyvä lahja idea ystävälle joka harrastaa intohimoisesti jotakin. Oli se sitten syvämeren sukellusta tai valokuvausta. Vaikka itse ei toisen harrastuksesta ymmärtäisikään, voi valita kirjan, jossa on hienoja kuvia, jokin juju tai uusi näkökulma. 


Jos sinua kiinnostaa mitä kirjoja suosittelen askartelijan kirjahyllyyn, niin hyppää blogiini.

Mitä kirjoja sinun askarteluhyllystäsi löytyy? Kerro meille suosikkisi! Entä oletko tehnyt virhe ostoksia?  Mikä kirja ylitti odotuksesi?2 kommenttia

  1. Pakko kommentoida aloituksesi takia; jos pitäisi valita käytänkö pelkästään nettiä vai pelkästään kirjoja yms niin se olisi heipat netille. Tunnen olevani vähemmistössä, kun kynä ja paperi ovat yhä käytössä lähes kaikessa vaikka älypuhelinkin löytyy. Joten hienoa lukea muista "perinteitä" arvostavista :) Kirjojakin löytyy kellaria myöten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en luovu kirjoista ihan vähällä. Mielestäni kirjojen selailuun liittyy jotakin sellaista, mitä en tavoita netissä pyörimällä. Onneksi meitä on moneksi!

      Poista

Kiitos viestistäsi!