Kohti uutta askarteluvuotta


Joulu oli ja meni ja seuraavaksi katseet kääntyvät uuteen vuoteen. Vuoden vaihtuminen on tavallaan kuin kirjasta käännettäisiin uusi, puhdas sivu. Vaikka sinänsä mikään ei muutu, tuntuu uuden vuoden alku sopivalta hetkeltä aloittaa puhtaalta pöydältä. Uuden vuoden alkaessa tehdään lupauksia ja asetetaan tavoitteita tulevaisuudelle, samalla luodaan katsaus menneeseen ja tarkastellaan mitä on saatu aikaan.
Tavoitteellisuus ei ehkä ole asia, mikä ensimmäisenä on mielessä askarteluharrastuksen suhteen. Niin kauan kuin tavoite motivoi tekemään, se on hyvä juttu. Siinä vaiheessa kun tavoitteiden saavuttamisesta tulee pakko, on aika hellittää. Pakko ja harrastus eivät ole sanoja jotka sopivat samaan lauseeseen!
Viime tammikuussa asetin itselleni skräppäyksen suhteen tiettyjä tavoitteita ja näin vuoden lopussa olen yllättynyt kuinka hyvin tavoitteet toteutuivat tai jopa ylittyivät! Skräppäsin sivun, joka kiteyttää kuluneen vuoden huippuhetken skräppäyksen saralta :)


Listasin tavoitteitani digiskräppäyksen keinoin myös ensi vuodelle. Käy kurkkaamassa molemmat sivuni kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ.


Kannustan kaikkia miettimään, mitä harrastukseltaan haluaa ja rohkeasti tavoittelemaan unelmiaan. Kirjaa tavoitteesi ylös, vaikkapa blogipostaukseen, skräppisivuun tai miksei jopa art journaliin- vuoden kuluttua on mukava palata katsomaan mistä on haaveillut, mikä on toteutunut ja mihin vielä haluaisi pyrkiä. Harrastamisen ei silti tarvitse olla ryppyotsaista suorittamista, vaan itselleen pitää muistaa olla armollinen. Mikäli tavoitteisiin ei pääse tänä vuonna, voi aina yrittää uudelleen seuraavana :)

Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja askarteluntäyteistä Uutta Vuotta 2014!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!