Vuosi 2014

Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

Vuoden vaihde on aikaa, jolloin tehdään muutoksia, astutaan uuteen, jätetään jotakin vanhaa taakse. Meillä lehdessä se merkitsee tiimin vaihtumista. Haikein mielin sanomme kiitokset LintsilleRiikalle ja Karitalle! Kiitos, että olitte mukana rakentamassa lehteä, auttamassa ja suunnittelemassa.

Olen varma, että lopullisia hyvästejä meidän ei tarvitse jättää, sillä tapaamme varmasti askartelun merkeissä jatkossakin!


Vuosi 2014 tulee olemaan työntäyteinen. Paperilla -lehti ilmestyy 4 kertaa digiversiona ja kaksi kertaa paperisena. Seuraava lehti on jo työn alla ja se ilmestyy Helmikuussa! Lehden teemana on kierrätys, lisäksi olemme kuunnelleet lukijoita ja lehdessä on entsistä enemmän ideoita korttiaskartelijoille.
Tilaamalla lehden suoraan kotiisi olet mukana varmistamassa lehden jatkoa. Tule mukaan tukemaan kotimaista Paperiaskartelulehteä!

Lehden lisäksi Paperilla -lehden blogi ja Facebook ryhmä pysyvät aktiivisina, jakaen inspiraatiota ja ideoita. Kesällä koetaan vuoden kohokohta kun Paperilla -lehden lukijat kokoontuvat lukijamatkalle Turkuun.

Päätoimittajana haluankin luvata itselleni ja teille lukijoille, että tulevana vuonna annan itselleni aikaa olla luova, teen projekteja jotka innostavat minua ja nautin tekemisestäni vailla suorituspaineita ja turhaa kiirettä. Toivottavasti sinäkin lupaat itsellesi jotakin mukavaa ja voimaa tuovaa.

Kiitos teille lukijat, että olette mukana Paperilla -lehden matkassa!
PS. Äänestä parasta juttua arvonnan voittaja on:

Kaikki oli hyviä juttuja, mutta ehkä kuitenkin tykkäsin eniten Sama leimakuva-kolme korttia:)
mukaan arvontaan…

Ottaisitko yhteyttä minna @ paperillalehti.fi, sillä olet voittanut Paperilla -lehden vuosikerran!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!