Sivu alusta loppuun - jokapaikan ikkunalävistäjä


http://www.papierstau.at

Nyt on kovasti muotia käyttää skräppisivujen tekemiseen erilaisia sähköisiä leikkureita (esim. Silhouette Cameo). Niillä saa aikaan mahtavia kuvioita ja efektejä. Samantyyliseen lopputulokseen - tai ainakin hyvin lähelle - pääsee myös ilman kyseistä leikkuria. Käytin tämän kerrostetun sivun tekemiseen Martha Stewartin ikkunalävistäjää (tähti) ja painelin sillä kuvioita valkoiseen paperiin. Toinen vaihtoehto on piirtää ensin kuviot lyijykynällä ja leikata ne pienillä paperisaksilla tai tarkkuusveistä (esim. Fiskars) käyttäen irti paperista. Käsinleikkuu vaatii tietysti hiukan enemmän kärsivällisyyttä ja vakaata kättä.


Sivun idea lähti liikkeelle siitä, että olen tänä vuonna ottanut tavoitteeksi käyttää jo omistamiani tuotteita monipuolisemmin. Yritän myös tietoisesti käyttää kerääntyneitä paperipinoja sekä keksiä laatikossa odottaville tarvikkeille monenlaisia käyttötapoja. Tälläisen sivun tekemiseen voi  hyvin myös käyttää kaikenlaisia jämälaatikon pohjalle kerääntyneitä papereita, joihin ei ehkä muuten enää tarttuisi.

 
Tykkään näistä Martha Stewartin ikkunalävistäjistä, koska ne ovat hyvin monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä. Lisäksi niillä pystyy tekemään kuvioita ihan minne tahansa kohtaan sivua - ei vain paperin reunoille. Esittelen käyttämäni tuotteet ja lävistäjän käyttöä tarkemmin videolla, jonka löydätte blogistani suoraan tätä linkkiä seuraamalla. Toivottavasti innostutte itsekin kokeilemaan ideaa. Lopputuloksen ei välttämättä tarvitse olla skräppisivu, idea sopii yhtä hyvin käytettäväksi kortteihin ja ATC-kortteihin.

http://www.papierstau.at

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!