Vieraana MarjoKoo Innolla blogista
Kuka olet?
Olen kolmenkympin rajan ylittänyt askarteleva nainen Seinäjoelta. Asustan yhdessä mieheni ja pikkuisen Onni-pojan sekä parin piskin kanssa. Tällä hetkellä mammalomailen ja nautin uudenlaisesta arjesta kotosalla.

Netissä liikun nimellä MarjoKoo ja kirjoitan samalla nimellä myös Innolla-blogia.  Perustin Innolla-blogin vuonna 2011. Blogini täyttyy erinäisistä innostumiseni tuotoksista  pääsääntöisestä korteista, mutta myös tuunailusta, leipomuksista sekä käsitöistä.  Olen myös Pinterestissä sekä Instagramissa, joihin löydät blogini kautta. Etenkin Instagramiin postaan paljon sellaista, mikä ei päädy itse blogiin asti..

Millainen on askarteluhistoriasi?
Kuten moni muukin, olen löytänyt askartelun pariin joulukorttien myötä. Vuonna 2010 tein elämäni ensimmäiset (joulu)kortit. Samaan aikaan innostuin uudelleen virkkaamisesta ja neulomisesta. Liityin erääseen kirjakerhoon, josta sain liittymislahjaksi kasan leimasinmusteita ja leimoja. En tiennyt mitä niillä tehdä ja aloin ottamaan selvää. Olen siis edelleen sillä tiellä, taisin jäädä koukkuun ;)

Askarteluhistoriani aikana olen kokeillut monenmoista. En vieläkään ole yhden linjan askartelija, vaan tykkään tehdä erilaisia juttuja ja innostua erinäisistä jutuista!

Mikä askartelussa innostaa tarttumaan saksiin aina uudestaan?
Askartelussa minua kiehtoo sen moninaiset mahdollisuudet. Toisinaan innostun erilaisista tekniikoista, kun taas useimmin nautin railakkaasti värien käytöstä ja leimakuvien värittelystä.

Askartelussa koen ajan pysähtyvän ja se on keinoni rentoutua arjen keskellä. Askartelussa saan toteuttaa luovaa puoltani ja tuottaa sen avulla iloa muille niin korttien, kirjasten ja muiden tekeleiden myötä. Inspiraationi ja luovuuteni saa oman ajatustenvirran lisäksi potkua tietysti muiden blogeista sekä usein myös Pinterestistä.

Tekniikka, joka saa luovuutesi virtaamaan?
Suosikkitekniikkani taitaa olla melko perinteinen. Pidän leimailusta, eritoten leimakuvien värittelystä sekä ihanien papereiden yhdistämisestä leimakuvaan ovat asioita, joista sytyn.  Rrrrrakastan värejä!! Niiden runsas käyttö innostaa minua.

Mitkä kolme askartelutarviketta ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
Autiolle saarelle ottaisin mukaan
- Timpan sakset
- ressaajan
- paperia

Ajankohtaista juuri nyt?
Tällä hetkellä uusimpana aluevaltauksena, joskaan vielä valtaus... on ompelu!! Sain hiljan valmiiksi pellavatunikan, nyt teen sellaista ystävälleni ja seuraavaksi ajattelin tehdä jotain kivaa Onnille!

Mutta askarrellen ajankohtaista. Pöytälaatikossa on meneillään ikuisuusprojekti. Ennen kuin Onni syntyi aloitin skräppäämään kansiota Onnille. Muutama aukeama on täynnä ja erilaista sälää on odottamassa useamman sivun verran. Seuraavaksi kuitenkin teen taas jotain perinteistä, nimittäin synttärikortteja.

Aina on siis projekteja meneillään :)

Askarteluaiheiset nettisivut / blogit / haasteet, joita seuraat :

Askarteluaiheisia sivuja ja blogeja mitä seuraan on piiiitkä lista. Pinterestistä on tullut viime aikoina inspiraation lähde. Sen avulla olen löytänyt myös uusia sivuja joita seurata. Blogisuosikkejani kuitenkin ovat Korttipaja SannaS, Cute & Cool Creations ja Tinksitiina, ulkomaiseksi suosikiksi nousevat Deborah’s Shining cards, Little Nugget Creations ja Craftyliciousme.

On hienoa huomata miten erilaisia taidokkaita tekijöitä löytyy runsain määrin.. Kaikki seuraamani ja innoittamani blogit eivät kuitenkaan ole itselleni ominaisinta tyyliäni.. Jotain niistä kuitenkin saan, koska niitä seuraan :)  Usein huomaan, että innostun seuraamaan jotakin sivua ihan vaikka vaan siksi, että projektit ovat taidokkaasti valokuvattuja!

Haasteisiin osallistuminen omalla kohdallani on melko kausittaista. Haasteet joita seuraan ja joihin osallistun ovat P*skis, Art Impressions ja Kraftin’ Kimmie sekä satunnaisesti joitakuita muita.

Lempiprojektisi:

Lääkelaukku lähihoitajalle

Viimeisimpien töiden joukosta löytyy itselleni mieluisa tuunattu kasvo- ja käsirasvan lahjapakkaus. Mittailin kartonkisen pakkauksen sivujen pituudet ja leikkelin sopivat palaset päällisiksi.. Paperien reunat saivat rouheutta kynsiviila-käsittelyllä. Lääkeruisku-idea on Pinterestistä bongattua.. Kantokahvassa roikkuu myös pieni sideharsorulla. Kahva on ruudullista nauhaa, jonka kiinnitin eyeleteilla crop-a-dilen avulla.
Laatikon sisältä löytyy reseptillinen pullo Minttu-viinaa ja kyytipojaksi kaakaota, sideharsoa & laastareita (Muumi) mahdollisia haavereita varten, Buranaa aamun kolotukseen ja jomotukseen sekä lepyttelyyn taikka hemmotteluun suklaata.


Terveisesi Paperillan lukijoille:

Uskaltakaa luottaa omaan ideaan ja ajatukseen! Kokeilemalla rajojaan ja kykyjään saattaa löytää itsestään niin elämässä kuin askartelussa jotain uutta ja kokeilemisen arvoista :)-Marjo Keskinen | MarjoKoo | Innolla

Pinterest: http://www.pinterest.com/marjokoo/
Instagram: http://instagram.com/marjo_koo

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!