Haasteen voittajat

Hei kaikki! Tätä lukiessasi minä ja Elina olemme jo kovaa vauhtia matkalla  CHA -messuille, jotka järjestetään Anaheimissa. Kyseessä on vuoden merkittävin paperiaskartelun ammattilaistapahtuma. Messut, joilla kaikki suurimmat yhtiöt julkaisevat uutuuksia, tapavaat muita alan ihmisiä ja osallistuvat erilaisiin koulutuksiin.

Meillä on Elinan kanssa tavoitteena esitellä teille messujen tarjontaa, uusia ideoita ja messumuotia. Sitä mikä paperiaskartelussa näyttäisi olevan In juuri nyt! Ohjelmassa meillä on erilaisia kursseja, askartelun kautta löydettyjen ystävien tapaamista ja tietenkin suuren maailman touhujen ihmettelyä!

Pyrimme dokumentoimaan matkaamme jo matkan aikana omissa blogeissamme (Elina ja Minna), sekä Instagrammissa (Minna ja Elina). Matkan jälkeen on luvassa seikkaperäisempi matkakertomus tänne blogiin. Paperiaskartelun trendeistä pääset lukemaan uudesta Paperilla -lehdestä.

Paperilla -lehteä onkin tehty jo tovi ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää! Kevään numero ilmestyy verkkolehtenä. Paperilehden saat kotiisi kesällä, olethan jo muistanut tilata lehden osoitteesta www.paperillalehti.fi


Marraskuun samat materiaalit haasteeseen osallistui sen verran vähän ihmisiä tällä kertaa, että kaikki osallistujat saavat palkiinnoksi Skräppäyksen perusteet -verkkokurssin.

Laittaisitteko viestiä minna@paperillalehti.fi, niin kutsun teidät kurssille. Olen reissussa, joten vastaaminen saattaa mennä kuun loppuun!

Seuraava Samat materiaalit haaste julkaistaan 30.1 yhteistyössä Skräppihetket haasteen kanssa.

Mukavaa päivää sinulle!

3 kommenttia

 1. Kiitos, hienosta palkinnosta jobka kaikki saavat.
  Oikein antoisaa messumatkaa, seurataan blogeja ja matkakertomuksia.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos palkinnosta. Nuo haastetehtävät on hauskoisia toteuttaa.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!