Samat materiaalit haaste yhdessä Skräppihetken kanssa!

Tervetuloa mukaan Tammikuun samat materiaalit haasteeseen!

Tiimimme tavoitteena oli luoda haaste, johon osallistuminen olisi mahdollisimman helppoa kaikille, myös askartelijoille joilla ei ole suurta varastoa erilaisia tarvikkeita. Haasteen ideana on inspiroitua alla olevasta materiaalipaketista ja luoda siitä jotakin - oli se sitten skräppäystä, kortteja, art journalingia tai vaikka ATC -kortteja! Haasteessa ei ole pakko käyttää kaikkia paketin materiaaleja tai pidättäytyä pelkästään niissä. Tarkoitus on herätellä inspiraatiota ja luovuutta sekä muuntaa materiaalit oman näköiseksi projektiksi.


Haaste pidetään tällä kertaa yhdessä kotimaisen skräppihetket -hasteblogin kanssa. Blogin perustaja Taru kertoo Skräppihetkistä näin:

"Skräppihetket on vuoden vanha Suomalainen haastesivusto, joka syntyi hetken päähänpistona. Haastesivusto julkaisee uuden haasteen joka toinen torstai klo 10. Haasteen tarkoitus on innostaa ihmisiä skräppäämään itselle tärkeitä asioista talteen. Samalla haastetaan kokeilemaan jotain uutta tai erilaista. Haasteisvuston DT-jäsenet tekevät mallitöitä ja sivustoa pyöritetään rennolla asenteella ja otetella. Haasteillamme on myös sponsorit ja nyt tässäkin haasteessa, voit osallistua arvontaan niin Paperillan kuin Skräppihetket sivulla. Tule mukaan kokeilemaan, Skräppihetken haasteeseen osallistuminen ei vaadi blogia!"


Kaikkien haasteeseen 28.2 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Paperilla -lehden vuosikerta! Mukaan pääset linkittämällä työsi tähän postaukseen.

Yhden materiaalipaketin hinta on 10€ postikuluineen ja sen voi lunastaa itselleen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen paperilla@emmo.fi, otsikolla Samat materiaalit haaste + oma nimi. 

Paketti sisältää neljä 6x12 tuumaista kaksi puoleista paperia, sukaleen tarinointi lappuja, erillisen tarinointilapun (ulkonäkö saattaa vaihdella), puupahvisia lintuja, napin, kakkupaperia ja kirjansivun.

Kuten ennenkin, Paperillan toimitus on myös käyttänyt luovuuttaan paketin suhteen. Kuten tiimin projekteista huomaa, taipuu materiaalipaketti hyvin erilaisiin tyyleihin! Lisää kuvia ja infoa töistä löytyy tiimiläisten blogeista. Tämän sivun myötä haluan kiittää omasta puolestani tästä hienosta mahdollisuudesta ja toivotan Paperillalle huikeaa jatkoa! Muistithan myös Paperilla -lehden hyväntekeväisyyskampanjan.

4 kommenttia

 1. Tässä linkki omaan työhööni
  http://www.flickr.com/photos/101831527@N08/12535705895/

  VastaaPoista
 2. Mukana!
  http://mallunapertaa.blogspot.fi/2014/02/samat-materiaalit-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Yhden sivun ehdin valmistaa, joten haasteeseen mukaan!
  Sivun osoite on http://leenamummi.vuodatus.net/lue/2014/02/leiska-yhteishaasteeseen

  VastaaPoista
 4. Leiskalla mukaan! postauksen osoite http://askartelujuttuja.blogspot.fi/2014/02/meidan-perhepotretti.html (helpottaisi toisten töiden kurkkailua jos voisi kommentoida nimi ja url -vaihtoehdolla)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!