Miehinen lista


Huomenna pitkään odotettu matka alkaa: Lähden Paperilla-lehden päätoimittajan, Minnan,
kanssa Los Angelesiin, josta parin päivän jälkeen matka jatkuu Anaheimiin. Anaheimissa järjestetään yksi maailman suurimmista askartelualan ammattilaistapahtumista, Craft and Hobby Associationin messut. Harrastajat tuntevat tämän monipäiväisen messutapahtuman nimellä CHA.

Neljän messupäivän aikana ehdimme paitsi tutustua valmistajien uutuustuotteisiin myös osallistua kursseille. Oma CHA-tapahtumani alkaa mukavasti, sillä pääsen itse Tim Holtzin vetämälle kurssille! Kurssin jälkeen on pää varmaan pitkään inspiraatiohyrinää täynnä.

Askartelevat miehet


Kuten me kaikki tiedämme, askartelu on hyvin harvan miehen harrastus. Ja vielä harvemmassa taitavat olla ne miehet, jotka tästä ovat tehneet ammatin itelleen tai onnistuneet Tim Holtzin tapaan laajentamaan harrastuksensa kannattavaksi liiketoiminnaksi. Muutamassa ulkomaisessa askartelutapahtumassa on pari miestä kursseilla nähnyt, mutta varsin harvinaista se on. Mikä sinänsä on kummallista, sillä kyllähän kädentaitajia miesten joukossa on. Yksi tuunaa autoa, toinen entisöi huonekaluja, kolmas leipoo, neljäs valokuvaa ja viides kokkaa. Onko siis kyse vain siitä, etteivät askartelevat miehet halua jakaa harrastustaan muiden kanssa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa? Nähdäänkö askartelu vain naisten ja tyttöjen juttuna, joka ei miehelle sovi?

Päätin kuitenkin selvittää, keitä miehiä alalla toimii. Pitkän googlailun jälkeen suht' tunnettujen miespuolisten askartelijoiden listallani oli kolmetoista nimeä.

Tunnetko sinä heidät?
 Entä onko heidän tyylinsä sinulle tuttu?


Lisätietoa näistä huikean taitavista miehistä voit käydä lukemassa blogissani, jonne pääset klikkaamalla tätä linkkiä. Tervetuloa tarkistamaan, mikä työ kuuluikaan kenelle!

Mukavaa viikon jatkoa Sinulle,
Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!