Kirjaimin koristeltu

Hei, se on jälleen keskiviikko ja aika inspiroitua ja uppoutua askartelun maailmaan.
10. päivä vietettiin Aleksis Kiven päivää eli suomalaisen Kirjallisuuden päivää. 
Maailma on täynnä sanoja; pieniä ja suuria. Sanoilla on voimaa ja Paperillan tiimi intoutui sanoista seuraavaan malliin:


Marikakk

Minulle vuoden parasta aikaa on syksy. Harrastan syysjuhlia, halloweenia ja kaikkea ruskaan liittyvää ihanuutta.  Inspiroiduin tällä kertaa syksyn lehdistä, joita puista on tippunut maahan sekä eurooppalaisesta syysjuhlasta, josta halloweenkin on lähtöisin. Historiasta kiinnostuneille lisää blogissani.

Tässä tuunatussa sivussa käytin hyväkseni kuivia lehtiä, jotka päällystin valkoisella värillä ja tekstasin niihin syksyisiä sanoja. Sivuni pohjalla on tekstattuna vanhan suomalaisen kekrilaulun säkeitä. Tytöt tanssivat syysnuotiolla, kuva oli alunperin mustavalkoinen mutta värjäsin sen leimasintyynymusteella oranssin sävyiseksi. Tulostin laulun loppukaneetin vielä sivun alareunaan. Projektissa käytetyt tuotteet ja työvaiheet sekä lisää kuvia löytyy blogistani. 


Jaana
Pääosassa tässä on sana 'Live'. Suuri sana johon sisältyy paljon elämää.
Työssäni käytin vanhan kirjan sivuja jotka leikkasin suikaleiksi  ja sitten  liimasin kartongille. Suikaleiden päälle maalasin valkoisella gessolla ja sen kuivuttua levitin päälle vielä hiukan pinkkiä Inka Goldia. Tehosteeksi lisäsin vielä sabluunalla ja pinkillä maalilla kirjaimia ja numeroita. 

'Let's live your lives!!'


Sanne
Ideani haasteeseen löytyi lukemisen ja kirjoittamisen opinpolusta. Ensin on vain äänteitä ja kirjaimia, joista muodostuu sanoja, lauseita, lopulta kokonaisia tarinoita. Tein leiskan nuorimman poikani albumiin. Lisää kirjain/sana -inspiraatioita blogissani.


Sanna-Kaisa

Pidän kovasti erilaisista muistikirjoista, joihin voin kirjoitella ylös omia ideoita ja ajatuksia. Päädyin tekemään oman muistikirjan alusta loppuun saakka. Kirjan kannet ja sisäsivut ovat skräppipaperia, sillä se on sopivan vahvaa ja kestävää taiteltavaksi. Sivut on kiinnitetty nyöreillä. Kannessa koreilevat tietysti isot kirjaimet, jotka stanssasin korkista. Värejä käytän yleensä töissäni runsaasti, eikä niitä ole tässäkään työssä säästelty. Käy kurkkaamassa blogistani ohjeet oman muistikirjan tekemiseen!


Jenni
Syksyyn sopivat rouheammat värit ja kirjainteemaan tietysti muistikirja. Tämän muistikirjan tuunauksessa mixed median askelin on käytetty Verday-metallimaaleja, gessoa, vanhoja kirjan sivuja, leimailuja, kukkasia, pahvikirjaimia ja ainakin metallikoristeita. Innostuin aiheesta niin, että tein toisenkin muistikirjan samaan tyyliin. Lisää kuvia ja vinkkejä löytyy blogistani.

Siiri

Aloitin viime viikolla vihdoinkin oman art journalin. Olin pähkäillyt sitä jo jonkin aikaa, mutta aloittaminen tuntui jostain syystä vaikealta. Nyt olen tehnyt jo toisen aukeaman, johon tämän keskiviikon aiheesta inspiroiduin laittamalla repäistyjä kirjan sivuja ja isoja tarrakirjaimia. Blogistani voit käydä kurkkamassa kuvia eri tekovaiheista. Toivottavasti sinäkin innostut aloittamaan oman "taidepäiväkirjan"!


1 kommentti

  1. Voi että ku nää on niin upeita! Just suunnittelen lahjaksi journalia/smash-kirjaa. Tilaaja toivoo liitettävksi kaikenlaisia taskuja ja mm. kynille oma paikka, washiteippiä yms. Kiva tää teidän inspis postaus täällä!!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!