Kortti isälle

Isänpäivää vietetään meillä Suomessa vuosittain marraskuun toisena sunnuntaina.
Tänä vuonna isänpäivä on 8.11.

Isälle varmasti rakkaimpia lahjoja ovat kaikkien lasten itsetehdyt kortit. Ja niin Paperillankin tiimi taiteili kortteja isät ja isoisät mielessään seuraavasti:Minä innostuin tekemään moottoripyöräilevälle isälle kortin hyvin selkeistä väreistä. Mustalle kartongille liimasin ja teippasin paperisuikaleita. Päälle roiskin akryylimuste tiploja. Leimatun ja hieman väritetyn moottoripyörän teippasin kohotarroilla korttiin kiinni. Blogistani löytyy lisää kortteja samalla idealla toteutettuna.
Halusin kokeilla jotakin minulle uutta korttimallia ja löysin hauskan Twist turn -taittelumallin. Helppo toteuttaa kunhan sen hoksaa. Korttipohjassa on kaunis hirsipainatus ja kortti on koristeltu leimatuin kuvin, kirjansivuin ja stanssatuin kirjaimin. Kortin sisään voi kirjoittaa henkilökohtaisemman viestin.


Jonna


Yksinkertaisesti koristellun suklaakortin katseenvangitsijana toimii pieni ankkurikoriste. Ankkuri on kiinnitetty ketjuun, ja näin isä saa halutessaan kaulakorun. Lukko ja ketjunloppu on piilotettu taustakartongin taakse, jottei se repsota rumasti kortin etupuolella.


Anu-Riikka


Taatalle lähtee tänävuonna perinteisen kortin sijaan hieman tuhdimpi kortti.
Liimasin taustaan vanhoja nuotteja sekä värjättyä silkkipaperia gelmediumilla, 
jota käytin myös kuvien siirtoon nuottitaustan päälle.
Liimatuubin ohuehkolla kärjellä oli helpohko piirtää lehtiaiheita sivuun, näihin kiinnitin hopean (Pébeo Mirror mirror efect leaves). 
Viimeisenä silauksena onnittelun lisäksi sävytin kortin musteilla vintagetyylisesti reunoista.
Lisää yksityiskohtia löydät blogistani.


Sanna-Kaisa


Eikö jokainen supersankari tarvitse arvoisensa käyntikortin? ;)
Isä saa tänä vuonna itselleen uuden "käyntikortin" kuorineen. Väritin kortin leimakuvat Distress Ink -musteilla ja taustan vesiliukoisilla Derwent Ink -puuväreillä. Korttiin tein vielä washiteipistä nauhan, josta kortin voi vetää kuoresta ulos. Kuoren taittelin kuviopaperista ja koristelin kirjaimin. Kuoressa koreilee: "Isälle - for business". Lisää kuvia kortin yksityiskohdista ja kuoresta löytyy Santun Maja -blogistani.


Taru


Minun isänpäiväkorttiin halusin käyttää hyvin Raumalaisia eli merellisiä elementtejä. Leimasin ankkurin sekä sydämen valkoiselle kartonkille. Lisäksi leimasin kompansseja kuvioidulle kartonkille. Näistä syntyi merellinen kokonaisuus.

Leppoisaa isänpäivää -  myös kaikille isoisille.


Jenni


Isi on aina ollut idolini. Ollessani lapsi ystäväni saivat varmasti kyllästymiseen asti kuulla kuinka minun isi osaa! Kortin keskipisteenä olevaan jakoavaimeen ja isi osaa -tekstiin käytin alumiiniteippiä ja akryylimaaleja. Ruosteista jälkeä taustapaperiin maalailin akryyliväreillä. Kortintekovaiheisiin pääset tutustumaan tarkemmin Pastellipäivä-blogissani.

Millaisia isänpäiväkortteja sinä olet tänä vuonna tehnyt?
Jaa kortti-ideasi Paperillan lukijoiden kanssa!


An InLinkz Link-up


Oikein ihanaa isänpäivää!
Toivottelee Paperilla väki

2 kommenttia

  1. On todella hienoja kortteja! :) Itsetehdyt on aina jotenkin hienompia ja persoonallisempia, tai siltä musta ainakin tuntuu.

    Oma korttini on tänä vuonna Super Isi! :D Onhan se vähän simppeli kun vertaa noihin teidän tekemiin, mutta kumminni.
    http://blogi.hunajasieni.net/2015/11/super-isi/

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!