Vinkit joulukorttien askarteluun

Heipä hei!
Tänään on luvassa joulukorttien askarteluvinkkejä.

Nyt, kun ilmat kylmenevät - on mukava siirtyä sisälle ja aloittaa
miettimään joulua, lahjoja, ystävien ja läheisten muistamisia.

Onko sinun jouluaskartelusi tänä vuonna punaista, nostalgisen ruskeaa, 
vihreää tai kenties mustavalkoista?

Tässä Paperillan tiimin parhaat korttivinkit iloksesi ja inspiraation lähteeksi.
Meidän tiimissä innostuttiin nyt mm. tikuista, mehiläisvahasta, kirjaindoodlailusta, 
silueteista, uusista tekniikoista ja tietysti askartelusta. 

hauskoja hetkiä askartelun parissa toivottaa blogiemäntäJenniOletko koskaan käsitellyt lävistettyjä tai stanssattuja leikkeleitä mehiläisvahalla? Nämä lumihiutaleet ovat saaneet samettisen pinnan kylpemällä sulassa vahassa. Mehiläisvaha on hieman kellertävää, joten nämä koristeet sopivat mitä parhaiten vintage-vaikutteisiin kortteihin. Isommat koristeet voi myös piilottaa osin muiden koristeiden tai paperien alle, josta ne hieman pilkottavat ja eivät näin varasta täysin kortista huomion. Isoin lumihiutale on  koottu useammasta lumihiutaleesta ja ennen vahakäsittelyä olen leimannut tekstiä hiutaleen pintaan. Lisää kortteja ja kuvia löytyy blogistani,


JaanaJäätelötikkuja joulukortissa, kyllä! En voi väittää ideaani omaksi mutta kun näin tämän idean bittiavaruudessa niin oli ihan pakko mennä tilaamaan tikkuja itselle. Tämä tekniikka osottautui tosi kivaksi tehdä. Ensin valitsin leiman jonka leimaisin tikuille ja sitten mallasin vähän, että tiesin montako tikkua tarvitsisin. Sitten mustetin hieman tikkujen päitä ennen kuin liimasin tikut kuviopaperiin. Apuna käytin viivotinta jotta tikut tulisi suht suoraan, liimasin tikut kuitenkin epätasaisesti paperiin. Tämän jälkeen leimasin linnun tikuille.
Koristeina on stanssattu joulutähti, puolihelmiä, valmiita pikkukukkia, juuttisydän johon levitin hieman cracle painttia. Hyvää Joulua -teksti on myöskin valmis leike.
Lisää kuvia löydät blogistani.


Sanna-KaisaYleensä joulukorttini ovat melko simppeleitä, että niitä on mielekästä tehdä useampia. Näitä huivikaulaisia otuksia oli helppo ja nopea tehdä, joten tässä on oiva vinkki sarjatuotantoon. ;) Leimasin leimakuvat valkoiselle kartongille vain kaulasta ylöspäin ja kaulaan leikkasin washiteipin palat. Jokaisessa kortissa on väreihin sopiva naru, jonka solmin rusetille. Rusettiin lisäsin vielä pienen kulkusen tuomaan joulutunnelmaa. Halusin jättää leimakuvat värittämättä, jolloin huivi korostuu. Kurkkaa Santun Maja-blogistani vielä yksityiskohtaisempia kuvia korteista!


SiiriInnostuin kokeilemaan Brusho-jauheita, joilla nämä kuusen palaset on "maalattu". Korttiin päätyi myös vähän kierrätysmateriaalia: tähti on aaltopahvia ja kuusen runko on kesällä kerättyä kaarnaa. Kortin malli on yksinkertainen ja tein myös samanlaisen kortin ilman mixed media -taustaa.  Löydät sen ja lisää tekovaiheista blogistani.


Sanne

Entisaikojen paperiaskartelu, siluettien leikkaaminen, viehättää minua. Leikkasinkin korttiini siluetin kirjasta "Easy-to-cut Christmas Silhouettes".  Mustaa siluettia kevensin kiteillä ja hileillä. Lisää kortteja blogissani.


MarikakkTällä kertaa inspiroiduin siskoni vauvasta, jolla on nyt ihan ensimmäinen joulu.
Kortin materiaalit ja värit halusin pitää yksinkertaisina ja kortti valmistuukin ihan kotoa
löytyvin välinein ja materiaalein - yksinkertaisesti. Lisää kuvia ja ohjeita
tämän modernin kortin valmistuksesta blogissani.Kiitos, kun piipahdit joulukorttiaskarteluidemme parissa,
toivottaa blogiemäntä ja Paperillan tiimi.

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!