Joulukortteilua

Hei kaikille ja mukavaa keskiviikkoa!

Joulu lähestyy päivä päivältä, ja ennen kuin arvaammekaan, se on jo ovella. Nyt saa jo luvan kanssa ruveta fiilistelemään! Ja mikä saisikaan virittäytymään paremmin joulun tunnelmaan, kuin joulukorttien näpertely? Eli ei muuta kuin askarteluhuoneesen mars!

Ja jos kaipaat inspiraatiota, niin tässä sitä tulee: 


Suvi 


Hauska joulukortti syntyy maitopurkista. Purkin sisään voi piilottaa yllätyksen!
Tähän korttiin materiaaleja löytyy varmasti jokaisen kotoa ja lisäksi tarvitaan vain vähän luovuutta. Koristeeksi kelpaavat kirjansivut, leimakuvat, nauhat ja muut koristeet. Pönttökortin kelpaa antaa vaikka opettajalle jouluviemiseksi, ja sisään voi laittaa pienen lahjan. 

Jonna


Nopea joulukortti syntyy kauniista aineksista, jotka tuntuvat sopivan täydellisesti yhteen. Näin joulun alla tilauskirja on aivan täynnä ja on pakko keksiä nopeasti toteutettavia, näyttäviä korttimalleja. Tässä mallissa saa leikitellä kauniilla taustapapereilla ja näin ollen yksikään kortti ei ole toisensa näköinen. Hauska seikka tässä kortissa on se, että kauan aikaa sitten ostin alennuksesta kaapinpohjalle kukkasia, vaikka ei ollut silloin harmainta hajua, mihin niitä käyttäisin. Nyt nuo ihanat kukkaset löysivät arvoisensa paikan tällaisten korttien keskipisteenä.

Mukavia jouluisia askarteluhetkiä!


Minä innostuin kransseilemaan korttiin. Kortissa on omin käsin piirretyt reunat sekä kirjoitettu teksti keskellä. Kranssin lehdet on lävistetty itse suihkitusta paperista ja liimattu sikinsokin ympyrän muotoon. Kranssi on kruunattu valkoisella akryylimaalilla ja punaisella rusetilla sekä tarratimanteilla.Jos ei ole kiire ja on aikaa, teen mieluiten joulukortitkin mixedmedia tekniikoilla ja aikaa käyttäen. 
Parasta on,  j o s korttiin tulee joku humoristinen juttu tai jotain jännää.
 Neiti Kuusi siis tässä,
joulumieltä etsimässä....
Yksityiskohtia löydät blogistani. Iloista askartelua!Taru


Joulukortteilun aika on aina niin ihanaa aikaa. Saa keksiä uusia ideoita ja muovata niistä niin näppäriä, että niitä jaksaa tehdä vaikka sen 20 tai 30 putkeen. Minun korttini on siksi toteutettu helpolla, vähätöisellä idealla käyttäen hyväksi kynää, stanssia ja leimaa. Käy kurkkamassa tarkemmat vinkit tämän kortin tekoon täältä! Hyviä joulun valmisteluja teillekin!


Jenni


Päätin testata aakkosstanssin hyödyntämistä korttiin niin, että kirjaimet leikkaavat reiän taustapaperiin. Tykästyin ideaan kovasti! Joulukortin reunat rouhensin saksilla, ja surautin niihin ommelta ompelukoneella. Kortin kulmissa komeilee leikkurilla nipsuttelemiani lehtiä ja oksia, sisalkuitua sekä itse tekemiäni spiraalikukkia. Lisää kuvia kortista löytyy blogistani.Jaathan oman joulukorttivinkkisi kaikkien blogimme lukijoiden kanssa. Linkkityökalu on alla.

Ihanaa joulun odotusta kaikille toivottelee blogiemäntä Jenni ja koko Paperillan tonttujoukko!
Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!